Smart jacket

Smart jacket

Forget about smartphones. Now is trendy the smart jacket. Unii ar crede ca industria de fashion este una plictisitoare si fara provocari. Ar putea spune ca inovatia nu are nimic de a face cu moda sau cu vestimentatia. Ca moda are ciclicitatea ei si ca nu are alta utilitate decat sa le faca femeilor pe plac si sa genereze profit unor designeri. Ei iata ca nu e chiar asa! Eu una iubesc tehnologia. Ne usureaza viata, ne-o face mai interactiva si mai interesanta. Daca pot combina zona fashion cu zona de inovatie prin tehologie de ultima generatie atunci sunt fericita de-a dreptul. V-am povestit mai demult despre manusile pentru tehnologia touch screen despre care gasiti mai multe informatii intr-un articol de mai demult. Apoi acum ceva timp am impartasit cu voi ideea geniala pe care a avut-o departamentul de marketing de la C&A Brazilia despre care puteti citi aici. Mi-a placut la nebunie ideea, oamenii mi s-au parut absolut geniali. Zilele trecute am gasit din nou o idee geniala. Ma documentam pentru un articol despre calatorii si am dat peste ceva care aduce la un loc: fashion, imaginatie, inovatie, utilitate. Pe platforma kickstarter este un proiect, pe numele lui BAUBAX Jaket. Va las pe voi sa imi spuneti daca aceasta smart-jachet vi se pare cool sau nu. Sa hotarati daca e smart-jacket sau e doar o simpla jacket.

Eu una mi-as cumpara o astfel de smart jacket pentru ca sunt dezordonata si mi-ar prinde bine. M-am trezit o data in Turcia ca mi-am uitat tableta la prima poarta de security. N-a fost foarte placut, chiar daca acum mi se pare amuzant. Am recuperat-o dar dupa emotii si noduri in gat. Practic jacheta asta e ca si cum ai calatori cu o secretara dupa tine tot timpul 🙂 Mi-a placut ca s-au gandit la mai multe stiluri vestimentare ca sa acopere un segment cat mai mare de clienti. Nu imi plac neaparat culorile alese, dar nu sunt nici rele. Eu una le tin pumnii si astept pe piata produsul final.

Cu sau fara incurajarile  noastre, sunt pana acum unul dintre cele mai sustinute proiecte de pe platforma. Aveau nevoie de 20000$ si au strans deja 3,293,237$ de la 18,137 de oameni entuziasmati de acest produs care a adus inovatia in fashion. Asta nu este tot. Mai sunt inca 34 de zile in care mai pot primi donatii si incurajari. Chiar daca la prima vedere este un produs destinat barbatilor, eu personal cred ca femeile sunt inca mai ancorate in zona de fashion si le vor trezi partenerilor de acasa (fie ei chiar ingineri sau IT-isti) interesul pentru un asa produs. Eu vad aceasta super-jacheta, sau smart-jacket potrivita si pentru un cadou. Mai ales cand esti in pana de idei. Te salveaza negresit de a cumpara vesnicul parfum pentru ea sau ceas pentru el.

 

 

Share This Post

Comenteaza!