Organizarea garderobei și a dulapului

O garderobă funcțională are nevoie de un dulap aranjat inteligent și eficient. Analiza de garderobă și dulap reprezintă o evaluare din punct de vedere calitativ și cantitativ este un pas important pentru consultanța de imagine. Are o aplicabilitate practică majoră și beneficii pe termen lung.

Ce facem mai exact?

Treci sub îndrumarea mea printr-un proces de autocunoaștere -> Stabilim obictive -> Triem hainele din sezonul respectiv în funcție de criterii stabilite împreuna -> Rearanjăm dulapul -> Probezi haine și alcătuim ținute noi cu hainele tale -> Alcătuim lista cu piese necesare.

Pe baza experienței mele și pe baza procesului tău de autocunoaștere parcurs anterior, descoperim împreuna perspective noi.  Îți ofer modalități de stilizare creative la care nu te gândiseși anterior. Astfel piesele vestimentare din dulapul tau vor căpăta valoare și utilitate în garderobă.

Fiecare dintre noi este unic și nu există o rețetă universală pentru așezarea dulapului. Dacă ai multe rochii sau cămăși cu siguranță modalitatea Marie Kondo nu funcționează. Pe de alta parte, hainele așezate pe umerașe ocupă mai mult spațiu. Descoperim împreună ce variantă este cea mai potrivită pentru tine.  Nu ai nevoie de un dressing impresionant ca să ai mereu cu ce sa te îmbraci. Nici de 5 șifoniere. Ai nevoie de o abordare profesionistă și personalizată.

Cum știi dacă ai nevoie de o organizare sau de o reorganizare a dulapului?

  • Îți ia mai mult de 5 minute sa îți alegi o ținută?
  • Dulapul tău este arhiplin?
  • Ai o mulțime de haine și totuși ai impresia că nu ai cu ce să te îmbraci?
  • Ai haine cu etichetă care se învechesc de noi?
  • Îți este greu să găsești piesele vestimentare pe care vrei sa le porți?
  • Cumperi haine pe considerente emoționale pe care ulterior nu le porți?
  • Porți doar o parte mică din hainele pe care le ai?

Vrei să scapi de întrebarea obsedantă “Cu ce mă îmbrac?”  

Cumpără acum ca să te îmbraci în 5 minute!

Preț 210 ron/oră

Mențiuni: O sesiune poate să dureze între o oră și 4-5 ore în funcție de dimensiunea garderobei. Tariful de 210 ron/oră este valabil pentru București. Pentru Ilfov se aplică o taxă suplimentară de 100 ron/sesiune. Pentru alte localități vă rog să îmi trimiteți un mesaj aici.

Deja te-ai decis? La cel puțin 3 ore achiziționate, primești cadou: O strategie de shopping personalizată și o listă de magazine.