Cine sunt eu?

Înainte de toate sunt Luiza: un om care iubește să învețe, să ofere, iubește frumosul și oamenii. Din pasiunea mea pentru aceste patru lucruri s-a nascut Rebrand Yourself- un business de style coaching. În cei 11 ani de lucru în mediul corporate în care am învațat enorm de multe lucruri am simțit nevoia să pun în aplicare în cel mai inovator mod tot ceea ce am acumulat din punct de vedere profesional și tot ceea ce sunt și ce simt eu ca persoana. Încă ceva despre mine: sunt curioasă și lângă învățare adaug și ca îmi place să descopăr lucruri așa că ador să călătoresc.

Ce înseamnă style coaching

Style coaching este un concept nou și reprezintă un proces personalizat și unic și îmbină: sfaturi de stil, consultanță de imagine, practici motivaționale și dezvoltare persoanală pentru a păstra pe termen lung beneficiile procesului. Procesul de style coaching presupune un parteneriat cu clienții  care își iau alături de mine responsabilitatea de a parcurge un proces creativ și provocator care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

Activitatea mea profesională este despre tine: despre imaginea ta, despre starea ta de bine, despre succesul tău și nu cândva, ci acum!

Radio Guerrilla si Telekom cred în conceptul Rebrand Yourself, de a duce procesul de consultanță vestimentară la nivelul următor și sunt mândră să fiu inclusă în atlasul oamenilor care schimbă lucruri: Carta Game Changer Antreprenor 2019.

Misiunea și viziunea

Misiunea Rebrand Yourself

Fiecare femeie să se simtă frumoasă în pielea ei și să poarte hainele care o avantajează.

Viziunea Rebrand Yourself

Să aduc stilul și brandul personal la rang de obligativitate în programa școlară și în mediul de afaceri prin puterea comunității de frumusețe, sănătate și dezvoltare personală pe care o construiesc.

[vc_images_carousel images=”5205,5207,5243,5206″ img_size=”full” onclick=”link_no” autoplay=”yes” wrap=”yes” el_class=”responsive”]

[title subtitle=”Ce spun clienții Rebrand Yourself „]Testimoniale[/title]

[team_member name=”Monica” position=”Pachet Rebrand Yourself” facebook=”https://www.facebook.com/rebrandyourself/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/olteanu-luiza-0777194b/” img=”5284″ img_size=”270×220″]

Iti multumesc Rebrand Yourself ca te-ai gandit sa existi, ca inspiri femei ca majoritatea dintre noi ( fara prea mult timp), ca ne ajuti sa ne simtim bine in papucii nostri si sa ne redobandim feminitatea intr-o lume dominata de masculinitate!

Recomand cu caldura !

[/team_member]

[team_member name=”Camelia” position=”Consultanta vestimentara rochia de mireasa” facebook=”https://www.facebook.com/rebrandyourself/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/olteanu-luiza-0777194b/” img=”5284″ img_size=”270×220″]

Intalnirea cu Luiza a fost foarte utila.
Eram o viitoare mireasa ce isi dorea sa se asigure ca vestimentatia ei va fi perfecta si ca va alege bine accesoriile.
Luiza a venit cu temele facute, cu exemple, poze, link-uri, a mers cu mine prin magazine si atitudinea ei a fost foarte profi.
Mi-a fost alaturi tot timpul, pana la nunta, cand am mai avut dileme.
Mi-a placut ca a fost flexibila si deschisa la nou.
Tinuta construita impreuna mi-a placut mult, m-am simtit foarte bine in ziua nuntii.

Succes, Luiza!
Faci o treaba minunata.[/team_member]

[team_member name=”Cristina” position=”Analiza garderoga si dulap” facebook=”https://www.facebook.com/rebrandyourself/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/olteanu-luiza-0777194b/” img=”5284″ img_size=”270×220″]

Azi am avut o zi minunata cu Rebrand Yourself 😛
Am scăpat de tot ce nu mai purtam, unele le’am dat, altele mi’au fost prezentate intr’o lumina noua de către Luiza și au reintrat pe lista preferențiala. Mi’a reorganizat dulapurile in așa fel încât totul este la vedere, pe categorii, accesibil și ușor de pus la loc și am rămas și cu o lista de shopping pentru chestii de care orice femeie are nevoie.
Mulțumesc tare mult! Ma bucur tare ca te’am cunoscut!

Amazing results

[/team_member]

[team_member name=”Elena” position=”Style Coaching” facebook=”https://www.facebook.com/rebrandyourself/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/olteanu-luiza-0777194b/” img=”5284″ img_size=”270×220″]

Daca nu aveti o Olteanu Luiza la casa, va recomand sa apelati la ea.
Multumesc pentru promptitudinea cu care raspunzi de fiecare data cand am nevoie de sfaturi de styling.

Daca nu stii ce ti se potriveste, cum sa iti organizezi dressingul , sfaturi de fashion/styling, cum sa faci shopping inteligent, tinute de efect la preturi avantajoase si multe alte trucuri, atunci apeleaza cu incredere la ea, este persoana potrivita.

Xoxo

[/team_member]