Dictionar de moda

Dictionar de moda va fi zona unde ma voi juca in voie cu concepte, imagini si informatii savuroase.

De curand una dintre prietenele mele mi-a facut un compliment care pentru mine a cantarit mai mult decat si-a inchipuit. Inca o data se confirma puterea cuvintelor despre care am mai scris.  Mi-a spus ca nu a intalnit in viata reala, in filme sau online pe cineva care sa fie atat de pasionat de haine la un nivel asa profund: estetic, artistic, social, sexual, sociologic, istoric. Dupa asta mi-a tras o mustruluiala ca scriu rar pe blog si ca tin atatea lucruri minunate doar pentru mine. Am simtit ca prind aripi si m-am tot gandit la ce mi-a spus.

Am decis sa actionez si sa dezvolt o noua sectiune pe blog: dictionar de fashion. Un dictionar de moda in care sa explic:

-termeni din istoria modei

-curente stilistice

-piese actuale nou intrate in caruselul modei

Evident va fi un dictionar de moda ilustrat. Pentru ca nu-i asa, o imagine face cat 1000 de cuvinte. In momentul acesta planul este ca pentru informatiile din dictionar pentru care exista interes suplimentar sa dezvolt separat cate un articol. Dupa ce in sezonul trecut am lucrat o perioada de timp cu una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! Show-ul tv mi-a intrat pe sub piele si cu toate neajunsurile pe care le are imi starneste interesul si amuzamentul. Asa am observat: concurentele nu cunosc notiuni elementare de design, terminologie de specialitate  sau istoria modei. Mi-ar placea sa creasca nivelul competiei asa ca voi pune la dispozitie gratuit aceste informatii pentru oricine este interesat.

Pentru mine feedbackul este deja o religie asa ca va incurajez sa imi scrieti ce credeti despre noua sectiune. Daca aveti sugestii pentru ce termeni ati vrea sa apara in acest dictionar de moda voi fi incantata sa le primesc. Puteti sa o faceti fie in pagina de contact: http://rebrandyourself.ro/contact/ fie pe retelele de socializare sau pe telefon/WhatsApp.