Vrei o echipă mai creativă și mai productivă? Îți dorești să crești nivelul de profitabilitate fară transformări care să destabilizeze echipa?

 

Programele Rebrand Yourself pentru dezvoltarea angajaților sunt destinate creșterii nivelului de performanță prin schimbarea mindsetului fiecărui angajat, creșterea încrederii de sine și valorificarea potențialului prin autenticitate.

Este receomandat ca programele să se desfășoare live pentru a beneficia 100% de valoarea programelor. Pot fi implementate și online. Voi ține cont de cultura organizațională si particularitățile afacerii tale. Fiecare proces este unic și adaptat chiar dacă urmeaza aceeași metodologie. Voi fi alături de echipa ta și după ce ne întâlnim să lucrăm. Toate programele au incluse etape de follow-up și instrumente de implementare.

Este important pentru mine să avem o viziune de business congruentă așa că te invit să citești Conduita Rebrand Yourself

Programul de training cum sa (te) vinzi cu încredere

Fiecare business vinde ceva: un produs, un serviciu, o idee, o poveste, o emoție. Un brand personal puternic reprezintă cel mai util instrument pentru orice angajat indiferent de echipa din care face parte.

Ești pregătit să ai succes? Stabilește acum o întalnire!

[button title=”Contactează-ne acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]

Program de 3 workshop-uri #8Martieînfiecarezi

Ai o echipă cu multe femei? Ai vrea să crească nivelul de eficiență si de colaborare? Pentru asta fiecare dintre ele are nevoie sa îi fie recunoscută valoarea și mai ales să se valorizeze pe ele însele.

Astăzi este cea mai bună zi să își valorifice potențialul și să alinieze competențele profesionale cu imaginea personală!

Obiectivele profesionale susțin obiectivele personale și invers. Ai ratat și anul acesta 1 ianuarie ca să te schimbi și să devii TU cu adevarat? Nici după 8 Martie nu ți-a ieșit? Nici înainte de concediul de vară? Misunea mea ca style coach este să te ajut să îți constuiești o imagine de sine în acord cu cine ești și mai ales cu rolul tau profesional. La finalul celor 3 workshop-uri vei reuși să îți identifici unicitatea și frumusețea și să îți crești nivelul de performanță.

Vrei și tu o echipă mai performantă? Stabilește acum o întâlnire!

[button title=”Contactează-mă acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]

Nu știi exact ce program de Rebranding se potrivește pentru afacerea sau echipa ta? Facem împreună o strategie și un program personalizat!

Vrei să ai succes dar nu știi de unde să începi?

[button title=”Vreau să încep chiar acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]

Luiza_Olteanu_Style_Coach_B2B
Luiza_Olteanu_Style_Coach_B2B_2

Brand Boosting:

Un serviciu dedicat magazinelor și designerilor care oferă produse vestimentare și accesorii pentru piața romanească. Include consultanță pentu creșterea vânzărilor și a nivelului de brand awareness.

Vrei să vinzi mai mult și mai ușor?

[button title=”Contactează-mă acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]

Alinierea/realinierea codului vestimentar la cultura organizațională și la brandul de angajator actual.

Singura certitudine pe care o avem este aceea că lucrurile sunt într-o continuă schimbare. Valorile și misiunea unei companii pot rămâne aceleași însă modul în care acestea sunt comunicate diferă.

Vrei să atragi partenerii și angajații potriviți?

[button title=”Contactează-mă acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]

Sedință foto corporate

Include o sedință foto stilizată în acord cu brandul de angajator și cu identitatea echipei. La final veți avea un portofoliu de 10-15 fotografii realizate și editate de un fotograf profesionist.

Vrei ca echipa ta să aibă o imaginea care să inspire profesionalism?

[button title=”Contactează-mă acum” url=”https://rebrandyourself.ro/formular-de-contact/” style=”medium”]