Servicii consultanta de imagine

Luiza Olteanu Consultant de imagine

  • Sedinta de consultanta de imagine: setare obiective si intocmirea unui plan de actiune pentru atingerea lor- 300 RON (1.5-2 ore)
  • Sedinta de rebranding: Identificare stil vestimentar, analiza cromatica, analiza morfologia corpului, identificare tip de personalitate (temperament)- 390 RON (2 ore)
  • Cleaning wardrobe: organizarea dulapului din punct de vedere calitativ si cantitativ. Modalitati de configurare a dulapului in acord cu personalitatea si nevoile tale, trierea hainelor in functie de criterii prestabilite. Dupa cleaning wardrobe vei putea gasi imediat hainele de care aveti nevoie. Procentul de piese vestimentare purtate va creste cu cel putin 50%; La final veti avea o lista cu piese vestimentare de care aveti nevoie sip e care o puteti folosi la shopping si cel putin 5 tinute compuse de mine. 300 RON/ora*
*pentru a avea rezultate maxime va incurajez sa trecem initial printr-o analiza cromatica, o identificare de stil vestimentar, analiza morfologiei corpului si o identificare de personalitate.
  • Personal Shopping: vei face cumparaturi constiente si potrivite pentru tine. Vei avea acces la colectiile designerilor romani. Recomandarile mele profesioniste te vor ajuta sa iti pastrezi focusul pe ceea ce ai nevoie conform pe incadrarea in buget si pe achizitii potrivite morfologiei tale corporale si a tendintelor in cazul in care esti interesata de acest aspect: 210 RON/ora.
  • Pachet Rebrand Yourself: 1539 lei

Include un process complet de transformare de imagine:

1 sedinta de consultanta de imagine (aprox. 2 ore)

1 intalnire pentru identificare stil vestimentar, analiza cromatica, analiza morfologiei corpului, identificare tip de personalitate si temperament (aprox. 2 ore)

1 sedinta de cleaning wardrode (aprox. 2 ore)

1 sedinta de personal shopping (aprox. 3 ore)

  • Personal Bridal Fashion Styling: se personalizeaza in functie de structura nuntii si de necesitatile clientei, pret la cerere.

Photo Credits: Diana Iurkiewicz