Luiza Olteanu Consultant de imagine

  • Sedinta de consultanta de imagine: setare obiective si intocmirea unui plan de actiune pentru atingerea lor- 300 RON (1.5-2 ore)
  • Sedinta de rebranding: Identificare stil vestimentar, analiza cromatica, analiza morfologia corpului, identificare tip de personalitate (temperament)- 390 RON (2 ore)
  • Cleaning wardrobe: organizarea dulapului din punct de vedere calitativ si cantitativ. Modalitati de configurare a dulapului in acord cu personalitatea si nevoile tale, trierea hainelor in functie de criterii prestabilite. Dupa cleaning wardrobe iti gasesti imediat hainele de care aveti nevoie. Procentul de piese vestimentare purtate va creste cu cel putin 50%; La final vei avea o lista cu piese vestimentare de care ai nevoie si pe care o poti folosi la shopping si cel putin 5 tinute compuse de mine. 300 RON/ora*
*pentru a avea rezultate maxime va incurajez sa trecem initial printr-o analiza cromatica, o identificare de stil vestimentar, analiza morfologiei corpului si o identificare de personalitate.
  • Personal Shopping: facem cumparaturi constiente si potrivite pentru tine. Recomandarile mele profesioniste te vor ajuta sa iti pastrezi focusul pe ceea ce ai nevoie. Sa te incadrezi in buget si fii in tendinte.  : 210 RON/ora.
  • Pachet Rebrand Yourself: 1539 lei

Include un proces complet de schimbarea imaginii:

1 sedinta de style coaching face to face sau telefonic (aprox. 1. 5 ore)

1 intalnire pentru identificare stil vestimentar, analiza cromatica, analiza morfologiei corpului, identificare tip de personalitate si temperament (aprox. 2 ore)

1 sedinta de cleaning wardrode (aprox. 2 ore)

1 sedinta de personal shopping (aprox. 3 ore)

1 sedinta telefonica de style coaching  la o luna dupa parcurgerea procesului (aprox. 1 ora)

  • Ghid personalizat de shopping. Vei primi in format electronic informatii despre culorile, si croielile potrivite pentru tine. De asemenea, si recomandari de magazine fizice si online unde gasesti ce ai nevoie. 150 ron
  • Personal Bridal Fashion Styling: se personalizeaza in functie de structura nuntii si de necesitatile clientei, pret la cerere.

Photo Credits: Diana Iurkiewicz