De ce a apărut Comunitatea Rebrand Yourself?

Comunitatea Rebrand Yourself este comunitatea care face rai din ce ai. Așa ne găsiți pe Instagram. Căutati #ComunitateaRAY

Cineva mi-a spus demult că menirea mea este să adun oamenii la un loc și să scot ce e mai bun de la ei. Fără să mă gândesc la aceste cuvinte am construit această comunitate care exact asta face. Iti activează potențialul în 8 arii diferite de dezvoltare. Eu ca style coach ofer servicii în zona vestimentară, dezvoltare personală și coaching de support. Am însă alături parteneri cu care am creat o comunitate de profesioniști în domeniile: frumusețe, sănătate și dezvoltare personală care să fie cu tine pas cu pas în procesul tău unic de schimbare. Sunt alături de tine prin intermediul expertizei lor dar și cu vouchere  de dicount la serviciile lor pentru că orice început vine cu rezistență și un discount face totul mai ușor.

Toți partenerii sunt atent selectați de mine și împărtășesc valorile din conduita Rebrand Yourself. Mai mult, cu unii dintre ei am o experiență de relaționare îndelungată și pentru că m-au suprins în mod plăcut și mi-au facut viața mai simplă, mai frumoasă, mai sănătoasă acum fac parte acum din comunitatea Rebrand Yourself. Toți sunt în primul rand oameni care au afaceri ce livrează servicii b2c, b2b dar mai ales human to human.

Cred mult in puterea unei comunitati. O comunitate este practic o echipa de specialisti care au aceeasi viziune si care sunt uniti de o pasiune comuna. In cazul comunitatii Rebrand Yourself pasiunea comuna este sa oferim experiente premium personalizate.

Misiunea mea este sa ofer fiecarei femei cu care lucrez posibilitatea sa isi atinga potentialul si sa se simta frumoasa fara sa fie nevoie sa se transforme radical. Imi doresc sa te debarasezi de presiunea sociala de a fi in niste standarde de frumusete. Sa iti dai voie sa iti manifesti frumusetea ta personala, fara sa te compari sau sa aspiri la look-uri de pe retelele de socializare. Tu insati esti unicul etalon de frumusete iar eu sunt aici sa te ghidez in acest proces.