Despre

Rebrand Yourself
You are here:

Despre Rebrand Yourself

Rebrand Yourself este un concept de business inovator pe piața serviciilor de consultanță din România și internațional. Serviciile de consultanță de imagine sunt premium prin personalizare în funcție de necesități.

Conceptul Rebrand Yourself îmbină: consultanța de imagine, style coaching, personal branding și consiliere psihologică și toate au la bază o metodologie proprie. Este construită pe baza particularităților socio-culturale din România, adaptată și personalizată în funcție de obiectivele fiecărui client.

La crearea acestui model unic de abordare a consultanței de la interior la exterior au contribuit mult masterul în Psihologie și Educația Adulților și cei 11 ani de lucru în corporație în departamentul comercial unde am interacționat cu mii de oameni.

De ce să lucrezi cu mine?

Sunt aici ca să îți ofer o scurtătură spre succes, indiferent ce înseamnă succesul pentru tine! Sunt aici să te ajut să îți utilizezi potențialul de comunicare eficientă și aliniere cu tine însuți.

Procesele Rebrand Yourself au o abordare 360 de grade. Ce reprezintă 360 de grade? Folosesc o viziune holistică a procesului de schimbare și transformare. Vestimentația este doar o parte din poveste. Uneori reprezintă punctul de plecare către descoperirea unor părți din tine despre care poate nici nu știai că există.

  • Produse și procese 100% personalizate, pentru TINE
  • Succes prin comunicare nonverbală eficientă
  • Descoperirea stilului personal
  • Alinierea stilului personal la valori și stil de viață
  • Îmbunătățirea relației cu tine însuți
  • Facem echipă împreună în procesul tău

Experiența

Comunicare nonverbală - 10 years
Dezvoltare personală - 10 years
Design vestimentar - 8 years
Consultanță de imagine - 5 years
Style Coaching- 5 years
Consiliere Psihologică - work in progress

Luiza Olteanu

Founder, Style Coach

Sunt Luiza și sunt acea scânteie care aduce încrederea și bucuria de a descoperi noi părți din tine.

Îmi place să învăț, să râd și să mă bucur de ce trăiesc. Am un entuziasm molipsitor dar sunt și sunt o plângăcioasă. Dacă ai ajuns să citești asta, cel mai probabil ai nevoie de mine să șlefuim împreună diamantul tău interior. Cred în forța de neoprit pe care o are dorința de a te descoperi. Mai ales dacă ajunge să se suprapună peste iubirea de sine, face minuni în transformarea personală.

M-am născut într-o zi de nouă, îmi place tot ce este nou, am schimbarea în sânge și mai de voie mai de nevoie am învățat flexibilitatea și frumusețea devenirii ca stil de viață. M-am mutat de 33 de ori și doar de 3 ori am ales să fac asta, în celelalte 30 de dăți, Universul mi-a trimis experiențele necesare. Am simțit ce e acasă abia când l-am cunoscut pe soțul meu, iar de atunci port în suflet acest sentiment oriunde m-aș duce.

Când lucrezi cu mine, ești pe mâinile unui expert în educația adulților, dezvoltare personală și profesională și în curând a unui specialist în educație emoțională. Dețin o capacitate nativă unică de a identifica și de a recunoaște calitatea și cred că totul poate fi învățat dar nu orice merită.

Pot să recunosc o țesătură cu ochii închiși și imediat îmi imaginez cea mai potrivită piesă vestimentară potrivită din ea. Ador culorile și magia pe care ele o generează pentru retinele dar și pentru energia noastră.

FacebookInstagramLinkedIN
0
ani
Comunicare nonverbală
0
ani
Design vestimentar
0
ani
Consultanță de imagine
0
ani
Style Coaching

Valorile și principiile Rebrand Yourself

Recunoștința

Sunt recunoscătoare pentru ceea ce primesc. Pentru tot ce experimentez. Pentru tot ce învăț alături de clientele mele, de partenerii de afaceră și de oameni din viața mea care susțin conceptul meu de business: proces de schimbare care pleacă de la style coaching.

Învățare continuă

Nevoia de a învăța și de a descoperi noi perspectuve s-a transformat în nevoie de bază. Poate sunt excepția care confirmă piramida lui Maslov. Pentru mine apa, mâncarea, somnul, iubirea și învățarea sunt la fel de importante. Atunci când nu voi mai avea nimic de învățat înseamnă că nu mai respir.

Aprecierea frumosului

Art Nouveau este stilul meu artistic preferat pentru că are ca idee conceptuală aducerea frumosului în viața de zi cu zi. De la mânerul furculiței, la porțile de la intrare, până la fațadele clădirilor. Apoi, testul Via Characters, din 24 de trăsături de caracter mi-a ierarhizat în primele 5 locuri aprecierea frumuseții. Frumusețea înseamnă mai mult decât ce se vede și începe în momentul în care decizi să fii tu însuți.

Cooperare

Un vechi proverb chinezesc spune că dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună. Procesele transformaționale au de multe ori nevoie de o echipă pentru a avea succes și rezultate optime. De aceea construiesc o comunitate de experți în domeniul beauty, sănătate și dezvoltare personală astfel încât să fii ghidată pe parcursul călatoriei tale de împlinire a potențialului.

Celebrarea succesului

Vocația are nevoie de curaj și de pasiune să o transformi în afacere. Pasiunea are nevoie de combustie ca să regăsești permanent motivația iar celebrarea succesului este combustia ideală pentru trecerea de la o etapă la alta. Pentru asta am mereu o sticlă de prosecc la rece și o mână de prieteni care se bucură alături de mine.

Să oferi comunității ceva din ceea ce tu ai

Are legatura cu recunoștința. Cred într-un echilibru universal între a da și a primi. Să ofer din cunoaștere și expriență mai departe este un privilegiu și în același timp responsabilitarea mea ca profesionist și ca om.

Respect

Respect față de mine, față de oamenii cu care lucrez, indiferent ca imi sunt clienți sau parteneri și față de aceste 9 principii. în același timp respect pentru planeta, pentru modul în care luăm decizia să cumpărăm, să utilizăm și să renunțăm la produsele vestimentare. Sustenabilitatea este mai mult decat o necesitate, este o realitate.

Încredere

Caută-ți vocatia și ai încredere în ea. Sunt fericită să fac ceea ce îmi place și să îi văd fericiți pe oamenii cu care lucrez.

Inovație

Și tu poti să fii un Game Changer în domeniul în care lucrezi. Învață! Experimentează și caută mereu să îți pui întrebări cum ai putea face altfel lucrurile.

Ce spun clienții B2B despre Rebrand Yourself

Testimoniale