Marsala: culoarea anului 2015

Marsala: culoarea anului 2015

Foarte des aud intrebarea: “Se mai poarta culoarea asta?” De aceea vin cu informatii de ultima ora. Institutul de culoare Pantone tocmai a anuntat culoarea anului 2015. Eu apreciez versatilitata nonculorilor alb si negru dar iubesc din tot sufletul culorile. Cele alese de Pantone anul acesta sunt pe placul meu cu cateva exceptii. In linii mai se pastreaza aceeasi linie de nuante pastelate si griuri de albastru si verde dar si colori neutre, ce par desprinse din natura. Voua cum vi se par?

marsala culoare pantone 2015

Pantone a ales din acestea o singura culoare: castigatoarea este nuanta Marsala. Poarta numele unui delicios vin italienesc din frumoasa Sicilia. Este o culoare sofisticata, pasionala si potrivita pentru orice tip de piela si culoare de par. Asadar, Marsala va fi noul negru in 2015. Cum poti purta Marsala? In diferite nuante si texturi. Daca iti place culoarea poti alege tinute “one colour” cum propune Hervés Légere. Poti insa sa o asortezi cu nuantele anului 2015. Eu as alege nuantele de albastru:  Aquamarine, Dusk Blue, Classic Blue, griurile: Titanium si Glacier Grey. Daca iti doresti o combinatie mai sofisticata poti alege alaturi de Marsala nuanta Woodbine sau Lavender Herb. Te las sa experimentezi si alte combinatii. Poate verde smarald cu Marsala?

marsala culoare pantone 2015

Este o culoarea potrivita atat pentru zi cat si pentru seara. Zuhair Murad ne demonstreaza cum Marsala poate arata bine si pe o rochie de seara.

marsala culoare pantone 2015

Daca nu iti place Marsala poti alege o alta nuanta dintre cele propuse de Pantone. Una dintre revistele de moda deja a creat un top. Iata ce au ales.

marsala culoare pantone 2015

Se pare ca nu au intuit prea bine culoarea anului 2015. Marsala se afla spre finalul clasamentului. Daca nu iti face cu ochiul aceasta culoare insa vrei sa fii neaparat la moda poti alege sa-ti cumperi un singur articol vestimentar sau un accesoriu.

Tips and tricks: Iti poti cumpara un pulover descheiat pe care sa il poti purta in orice sezon. Pentru tinutle office iti propun o camasa din matase in culoarea anului 2015 si un costum deux piece cu pantaloni evazati. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre culori poti citi intr-o postare mai veche aici.

Tags: culoare, fashion, stil

Photo credits: Pinterest

Share This Post

Comenteaza!