Rebrand Yourself este locul unde trebuie să fii atunci când vrei să te simți frumoasă, elegant și, cel mai important, autentic. Luiza are o modalitate fermecătoare de a găsi cele mai potrivite lucruri pentru tine și de a integra noul stil în al tău.

Frumusețea în a lucra cu ea nu este doar un exercițiu unic, ci vei primi sfaturi valoroase după aceea, deoarece serviciile ei sunt ca o călătorie, nu o destinație. Luiza combină diferite stiluri pentru a-ți ridica stilul și pentru a aduce în lumina reflectoarelor cea mai bună versiune a ta. Recomand cu tărie Rebrand Yourself pentru calitatea serviciilor, gradul ridicat de personalizare și perspectiva durabilă încorporată în modul tău de viață.

VictoriaGoogle Review - Analiză de garderobă și dulap, Style Coaching, Analiză Cromatică

O noua garderoba de vara, produse chiar de calitate alese conform bugetului discutat! Luiza m-a surprins cat de repede a inteles ce caut si ce mi se potriveste cu adevarat. Am simtit ca feedbackul meu a contat pe tot parcusul colaborarii – de la validat idei pe pinterest si din catalogul de tinute creat special pt mine, ajustat articole si culori, contactat/intermediat legatura cu branduri romanesti, consiliere pt plasarea comenzii tinand cont de croiala/marimea produselor/corpul meu, verificat cum imi vine fiecare tinuta sa ne asiguram ca este ceea ce imi doream.

AndreeaGoogle Review - Ghid personalizat de shopping și Style Coaching

Prima și cea mai frumoasa experienta de genul. Recomand tuturor celor ce vor pe lângă o schimbare de garderoba, o resetare pe plan psihic.Multumesc din suflet! Știi ca voi apela la tine ori de câte ori va fi nevoie de putina culoare și câteva pene 🙈❤️🤗

BiancaGoogle Review - Program de consilere vestimentară și piese vestimentare bespoke