Înainte de această primăvară a digitalizării masive, odată cu apariția Covid 19, era o provocare să captezi și mai ales să păstrezi atenția unui auditoriu divers, cu un attention span din ce în ce mai…infitezimal.

Acum încearcă să rostești propoziția de mai sus repede, păstrând punctuația.

Dacă se poate, pe o singură respirație.

S-au auzit clar și răspicat literele? Dar cuvintele?

Ai reușit să zâmbești, să emani relaxare, siguranță de sine+ un strop de umor?

Cum a fost pauza de dinaintea ultimului cuvânt?

Prezența personală este primul pas către mult râvnita carismă și este un mușchi care din fericire se antrenează. Tot din fericire, ai ajuns la persoana potrivită care te poate antrena pentru a vorbi în fața camerei, a unui public sau în fața ta însuți.

Cu 20 de ani de experiență în teatru & TV, 15 ani în training organizațional și 8 ani de coaching profesionist, am o tolbă doldora de instrumente și tehnici eficiente pentru cele mai încăpățânare probleme și blocaje de comunicare.

Vrei să dai bine la cameră? 

Activitatea mea profesională răspunde acestei nevoi!

Ai trecut la nivelul următor și vrei să fii tu însuți în fața camerei?

Abia aștept să lucrăm împreună aceasă provocare!

Dan-Vasile-Coach

[title]

Coach Oana Cehan

[/title]

In sedintele de coaching, inlocuiesc prin constientizari, acele obisnuinte care te impiedica sa faci lucrurile diferit. Afli ce vrei cu adevarat de la relatia ta, de la viata profesionala si de la contextul in care traiesti si stabilim impreuna pasi concreti prin care sa obtii ce iti doresti.

Ce este deosebit la o discutie de coaching, fata de o discutie obisnuita sau fata de terapie:

Printr-un proces ghidat, ai acces la perspective diferite de a vedea situatiile dificile prin care treci si astfel, la solutii noi. Mai mult, ai parte de sustinere in orice iti propui si oportunitatea de a iesi mai bine „echipata“ pentru a face fata provocarilor de zi cu zi.

Indiferent daca iti doresti o relatie mai armonioasa cu tine, cu cei din jur, la munca, cu banii sau poate iti doresti mai multa disciplina, motivatie sau sa o iei pe un drum nou, totul este posibil si mai usor de obtinut atunci cand parcurgi un proces de coaching.

Tu ce iti doresti cu adevarat?

Daca ai avea toti banii din lume, ce ai alege sa faci?

Ce anume din ce faci iti mentine pasiunea vie?

career'
mind

Este viaţa ta profesională aşa cum iţi doreşti?

 

Faci ceva ce poate contribui la o lume mai bună?

 

Faci ceea ce iți place și ești plătit pentru asta?

 

Găsește-ți propriul drum, acela în care muncești cu Scop!

 

„Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine ești” – Paulo Coelho

Cum ar fi să îţi poti creiona propria viaţă? Să te poți redescoperi și reinventa pentru a te simţi mândru de tine. Nimeni nu are zâmbetul tău şi niciodată nu va mai fi o persoană care să aibă aceleaşi abilităţi sau trăsături ca ale tale. EŞTI UNIC! Ai fost creat pentru a fi diferit şi nu lăsa pe nimeni să fie autorul propriei tale vieţi.

Intră în Comunitatea Rebrand Yourself și află beneficiile și reducerile partenerilor!

 

* Esti deja in Comunitatea Rebrand Yourself si iti place schimbarea? Completeaza formularul de mai sus, apasa pe optinea de actualizare profil si alege partenerul de la care vrei un voucher care sa te aduca mai aproape de drumul spre varianta ta mai buna!