[title]

Clinica Stomatologica DentAplus 
You can say anything with a smile !

[/title]

Zambetul este cel mai frumos accesoriu al omului. Zambetele frumase si sanatoase ne fac sa ne simtim mai bine, mai fericiti, mai increzatori si mai puternici. De aeea noi, #Dentaplusii , ne-am propus sa creem si sa ingrijim zambete complete: caci in spatele zambetelor sunt dinti, dar sunt si oameni! La Dentaplus observam, intelegem si gandim nevoile fiecarui pacient, apoi planificam si punem atent in aplicare.

Ramanem dedicati sa oferim cele mai bune servicii stomatologice posibile si asta implica acordarea timpului si atentiei necesare diagnosticarii corecte si complete a cazurilor, educatia medicala continua a echipei si aparatura de ultima generatie pentru a putea sa ne ducem planurile de tratament la bun sfarsit

a

[title]

Clinica Stomatologica Dental Planet

Noi iti redam zambetul, tu schimba-ti viata!

[/title]

Fericirea incepe mereu cu un zambet si noi te putem ajuta sa il (re)capeti.

La Dental Planet asiguram pacientilor servicii complete de estetica dentara si estetica faciala, de la preventie si sanatate dentara la reabilitari orale compexe, incluzand ortodontia, chirurgia orala si implantologia.

Misiunea noastră este să reimaginăm experiența ta la dentist! Pornim mereu de la confortul tău, folosim tehnologie de ultimă generație și oferim tratamente cât mai puțin invazive și eficiente. Toate livrate de o echipă de perfecționisti.

Dr. Liliana Nicolae Dental Planet

Descarca un voucher si afla beneficiile si reducerile pentru Comunitatea Rebrand Yourself

 

* Esti deja in Comunitatea Rebrand Yourself si iti place schimbarea? Completeaza formularul de mai sus, apasa pe optinea de actualizare profil si alege partenerul de la care vrei un voucher care sa te aduca mai aproape de drumul spre varianta ta mai buna!