Regulament Giveaway #bebrave

 1. Organizator

Concursul este realizat de catre SC Atelierul de Rochii SRL, cu sediul în București, Adresa: str. Burniței, nr. 60H, mansarda, scara A, ap. 27 Sector 3, Reg. com.: J40/9883/2017, CIF: 37803327.

 1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 16 octombrie 2023 – 24 octombrie 2023, datele de incepere sau finalizare pot fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului.

Extragerea va avea loc pe data de 24 octombrie 2023, data de extragere poate fi modificata din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului sau erori tehnice.

 1. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram Rebrand Yourself – https://www.instagram.com/rebrandyourself.ro/?hl=ro

 1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizică,  cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei.

 1. Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre SC Atelierul de Rochii SRL si consta intr-o rochie roșie marimea M. Premiul va fi ridicat de catre castigator din sediul Rebrand Yourself din Bucuresti sau va fi trimis prin curier la adresa mentionata de castigator. Costurile livrarii prin curier intra in responsabilitatea castigatorului.

Va fi extras un singur castigator. Daca persoana desemnata castigatoare in urma procesului de selectie nu a respectat, la inscriere, conditiile mentionate in art. 6, ne rezervam dreptul de a realiza o noua extragere. Procesul se va repeta pana la alegerea unui castigator care a respectat toate conditiile de participare.

Castigatorii vor fi extrasi in data de 24 octombrie 2023, prin intermediul website-ului https://commentpicker.com/ cu posibilitatea de modificare a site-ului in cazul in care apar erori tehnice neprevăzute. Castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram Rebrand Yourself – https://www.instagram.com/rebrandyourself.ro/?hl=ro

 

 1. Conditii participare

Pentru a participa la tragerea la sorti, concurentii trebuie sa:

 • Sa aiba in lista de FOLLOWpagina oficiala de Instagram Instagram Rebrand Yourself – https://www.instagram.com/rebrandyourself.ro/?hl=ro
 • Sa aiba in lista de FOLLOWpagina oficiala de Instagram @scapadona_ https://www.instagram.com/scapadona_/?hl=ro
 • Sa dea LIKEla postarea oficiala a concursului https://www.instagram.com/p/CydyDbINEOB/
 • Sa lase un comentariu la postarea oficiala a concursului in care sa existe tag cel puțin o persoană cu cont public.
 • Sa aiba contul publicin ziua extragerii (24 octombrie 2023), pentru a putea verifica daca toti pasii au fost urmati.
 1. Regulamentul Concursului

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartin in totalitate SC Atelierul de Rochii SRL

7.2. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului regulament.

7.3. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

7.4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.5. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire sau a confirmarii de livrare furnizata de compania de curierat prin care se realizeaza livrarea.

7.6. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat regulamentul prezentat, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

 1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC Atelierul de Rochii SRL  prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 1. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor SC Atelierul de Rochii SRL puteti gasi accesand urmatorul link: https://rebrandyourself.ro/politica-de-confidentialitate/