Ce vrei sa te faci cand te faci mare – Style Coach

Ce vrei sa te faci cand te faci mare – Style Coach

Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Toata copilaria m-a obsedat intrebarea asta.

De fiecare daca cand eram intrebata parca tot creierul intra intr-o gaura neagra si nu aveam nici un raspuns. Stiam sigur ca voi fi grozava cand voi fi mare dar nu stiam ce sa fiu. Asa ca puneam privirea de caprioara si imediat eram intrebata daca iubesc mai mult pe mama sau pe tata si toata lumea uita de prima intrebare. Cand m-am marit putin mi s-a parut mie ca avocat ar fi o profesie respectabila si ca voi multumi cu raspunsul asta pe oricine imi va adresa intrebarea. Asa ca multi ani le raspuneam avocat si terminam povestea.

Style Coach Luiza Olteanu

Intr-o seara cand nu puteam dormi mi-am adus aminte ce mi a zis cineva la un moment dat: cred ca menirea ta este sa pui oamenii in legatura si sa scoti ce e mai bun de la ei. Si am inceput sa ma gandesc daca am facut asta pe parcursul carierei mele.

11 ani am lucrat in mediul corporate. Uneori este ca un abator de suflete umane cum spune Dragos, este un spatiu din care am invatat mult business si mai ales am invatat multe despre mine. Este ca un maraton continuu in care daca nu stii sa setezi limite ajungi la burnout. Un maraton la care alergi, alergi, alergi cu gandul la medalie zi de zi. Uneori o obtii iar alte ori inveti si o iei de la capat.

Am facut cu placere in toti acesti ani sales, training, marketing si mereu m-am intrebat si eu insami ce dracu fac diferit de am rezultatele pe care le am. Ofeream mai mult decat un serviciu, o poveste, un brand, mai mult decat o competenta dobandita. Ascultam nu clientul ci omul din fata mea si imi doream sa ii ofer o experienta. Prima lectie de sales cand lucrezi cu branduri este sa nu ii vinzi clientului ceva de care nu are nevoie. Si ca sa afli ce are nevoie tot ce ai de facut este sa asculti si sa tii minte cat mai mult.

Munca a devenit mult mai digitalizata si interactiunea umana s-a redus. Traim practic 2 vieti. Una in realitatea Social Media si una in realitatea de zi cu zi. Pe social media inca nu am invatat reteta sa va transmit pasiunea cu care lucrez insa ma straduiesc din ce in ce mai mult.

Face to face insa obiectivul meu principl este sa ofer fiecarei femei cu care lucrez experienta magica de a se simti frumoasa in pielea ei. De a fi multumita de dulapul ei. De a transforma in sufletul ei fiecare plimbare in parc, fiecare zi catre serviciu, fiecare vizita la supermarket absolut fiecare pas intr-o scena in care tu esti in rolul principal. Si tu meriti sa te simti ca o vedeta. Si nu doar la petreceri. Zi de zi fara rusine, fara retinere si mai ales fara indoiala.

Misiunea mea ca Style Coach este:

  • Sa ofer experiente valoroase si memorabile
  • Sa ofer simplitate si coerenta stilistica
  • Sa scot la lumina potentialul fiecareia dintre voi
  • Sa ghidez in calatoria unica a fiecareia dintre voi de autocunoastere si empowerment feminin.

Cand ma fac mare vreau sa ma fac style coach si acum este momentul in care m am facut mare.  Acum este momentul in care simt ca fac ceea ce am nevoie sa ofer. Nu m-am facut insa suficient de mare incat sa nu mai citesc, nu suficient de mare incat sa nu mai invat de la fiecare femeie pe care o intalnesc si nu suficient de mare incat sa spun nu stiu.

Style coach bucuresti Luiza Olteanu

In acelasi timp m-am facut suficient de mare incat sa spun nu vreau. Pentru ca nu vreau sa lucrez cu femei neasumate care isi doresc doar pe jumatate sa transforme ceva in vietile lor. Suficient de mare incat sa spun cand nu pot pentru ca nu e aria mea de expertiza.

Asta face dragile mele un style coach. Si nu stiam cand eram mica sa spun ce vreau sa ma fac atunci cand voi fi mare pentru ca nu auzisem de asta. Pentru ca nu exista style coach in România si pentru ca mie imi plac mereu cararile nebatatorite.

P.S. Cand eram mica am ales sa spun ca vreau sa ma fac avocat pentru ca eram indragostita de Silvia Conti din serialul Caracatita. De ea in trench-ul care ii venea impecabil. Ce nu stiam atunci este ca de fapt voiam sa apar daca e nevoie chiar si in fata juratilor, o viata cu stil.

silvia conti

Photo Credits: Cristina Oltean si Pinterest pentru poza cu Silvia Conti


 

Share This Post

Comenteaza!