9 motive pentru care merg la Webstock 2019

9 motive pentru care merg la Webstock 2019

Webstock 2019, 4 octombrie, Marriot. 9 motive pentru care merg an de an la Webstock

  1. Pentru ca este un eveniment marca Evensys. Am participat la sute de evenimente in Romania si de departe evenimentele Evensys sunt organizate intr-un mod profesionist. Parca totul merge snur, parca si soarele straluceste mai frumos si iarba e mai verde. Iar daca ceva nu merge, isi asuma, isi cer scuze elegant deci chiar si cand nu le iese ceva reusesc sa fie profi.
  2. Imi pasa de calitatea continutului din online. Pentru ca vrem nu vrem, online-ul este in acest moment parte din viata noastra si eu una imi doresc sa vad continut de calitate. Timp de 8 ani nu am avut televizor pentru ca efectiv nu simteam ca imi aduce plus valoare in viata. In online practic iti poti construi tu grila de programe, esti propriul tau producator si iti creezi o lume cu care rezonezi, in care cresti si care te inspira.
  3. Networking: cand esti antreprenor componenta asta devine foarte importanta. Mai ales daca ai nevoie sa externalizezi procese sau sa iti gasesti parteneri.
  4. Tendinte in online Astept de la Webstock 2019 sa aflu lucruri noi despre ce se intampla in lumea navigatorilor www.
  5. Ma intalnesc la eveniment cu prieteni unii sunt doar prieteni de blogosfera, altii pe social media, altii sunt prieteni chiar si in viata reala.
  6. Sunt blogger acreditat 125x125_blogger
  7. Este primul eveniment despre online la care am participat de cand am inceput blogul si acum mi-a ramas drag evenimentul.
  8. Mereu cunosc oameni faini: genul ala de oameni pasionati care iubesc ceea ce fac si merg pana in panzele albe ca sa isi puna in practica ideile.
  9. Imi place sa invat experential. Sunt atatea tutoriale si atata informatie cate nici nu ar mai fi nevoie sa parasesti casa. Dar oricat de mult mi-ar placea mie ce fac eu sunt social animal. Invat si retin mult mai bine ca experimentez. Cand exersez si cand

Am mai scris si in alti ani despre Webstock. Am tot cautat poze de la eveniment si se pare ca am socializat asa de mult incat am uitat sa ma trag in poza. Anul asta remediez situatia!

webstock 2019

 

Share This Post

Comenteaza!