Cum arata casa unei fashion icon

Cum arata casa unei fashion icon

Cu totii o cunoastem pe simpatica protagonita a serialului Sex and The City, Sarah Jessica Parker. Nici  in viata reala nu are nevoie de un personal shopper. Ea insasi este fashion icon. Pe langa faptul ca este actrita, deoarce este apreciata de criticii de moda si-a lansat propria linie de pantofi. De asemenea, colaboreaza cu celebrul lannt de magazine americane Steve&Barneys pentru care lanseaza in fiecare colectie cateva piesa care poarta numele ei. Hainele au preturi mai mult decat decente.  De curand a anuntat ca isi vinde apartamentul. Acesta se afla in New York in cartierul  Greenwich. Cladirea in care se afla seamana de altfel cu cele pe care le vedem in filmele americane.fashion icon Este o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara din New-York.  Apartamentul este de fapt un duplex. Are putin peste 2000 m², cinci dormioare si un superb balcon ce  seamana cu balconul Julietei cu vedere la gradina. Dormitorul matrimonial este dotat cu o superba terasa . Apartamentul are nici mai mult nici mai putin de 7 bai.

 

fashion icon

Asa cum ii sta bine unei fashion icon  apartamentul are un dressing imens. Un dressing care care asteapta sa fie populat cu alti Manolo Blanik sau Louboutin ai urmatoarei propietare.

fashion icon

Apartamentul se bucura de un spatiu generos. Asta i-a permis vedetei sa isi amenajeze un spatiu de joaca pentru copii in interior. Aceasta zona a fost dotata cu masa pentru tenis.

fashion icon

 

Trebuie sa admit ca din pozele respective am fost surprinsa de stilul ales de Sarah Jessica Parker. Ma asteptam de la un fashion icon la un décor mai glamour si mai cosy. Nu se potrivea cu stilul SJP. Pentru ca sunt o fana a revistei Vogue mi-am adus aminte ca am vazut un interviu la ea acasa.  Poti sa gasesti mai jos interviul cu Sarah Jessica Parker. Este filmat chiar in apartamentul ce urmeaza sa fie vandut. Imediat vei sesiza ca spatiul impersonal din fotografiile de mai sus capata aspectul unei case, a unui camin. Stilul personal nu inseamna doar stil vestimentar. Se refera la suma dintre modul in care traiesti, cum te imbraci, cum te comporti, stilul personal se refera la cine esti.

Tu ce parare ai despre apartament? Ai putea ghici ca apartine unei fashion icon?

Share This Post

Comenteaza!