Gadget fashion and revolution

Gadget fashion and revolution

Fashion gadget pare a fi un concept abstract. Nimic mai fals. Designerii incearca permanent sa utilizele tehnologia moderna pentru a avea creatii cat mai utile si complexe. Mie una imi sunt tare dragi aceste articole vestimentare smart. Este epoca in care nivelul de tehnologizare permite accesul tehnologiilor moderne in toate industriile. Aveam smart phone, acum avem si smart fashion. Despre astfel de articole am mai scris despre manusi pentru touch screen si despre prototipul de jacheta multifunctionala. 

Cum ar fi sa ai o singura pereche de pantofi, care sa se transforme in: stiletto, balerini, pantofi de inspiratie retro cu toc gros. Nu mai ocupi spatiul in dulap cu 3 cutii ci ai o cutie cu 3 tipuri de tocuri. Suna bine si pare a fi un vis frumos. Chiar asa este. Un vis frumos devenit realitate. Un fashion gadget creat de brandul TANIA HEAT. Au un concept fain: pantofi multifunctionali. Cumperi o pereche de pantofi care vine “echipata” cu un singur model de tocuri. Le poti schimba tocurile ulterior printr-o miscare simpla. Mai multe informatii despre tehnologie gasiti pe saitul lor. O imagine insa este mai sugestiva decat 1000 de cuvinte. Voila!

fashion gadget rebrand yourself

Ai varianta sa iti alegi tu separat tocuri de diferite culori, grosimi si inaltimi.

Fashion Gadget

Ii poti personaliza. Poti fi tu insati creatoarea pantofilor tai. Mie imi place conceptul. Gadget sau negadget eu mi-as lua cel putin o pereche si 3 modele de toc.


Tanya-Heath-1112

Au atat de multe optiuni incat sigur mi-ar fi greu sa ma hotarasc.

Rebrand Yourself Gadget shoes

Evident, conceptul gadget shoe functioneaza pentru toate anotimpurile. Au si smart boots si smart sandals.

tania heat

Cat ma bucur ca traim in aceasta epoca in care totul ne este accesibil. In care informatia ajunge imediat la noi si in care viata de zi cu zi este intr-un proces de schimbare major. O lume in care permanent avem un gadget nou care sa ne usureze vietile. Traim pe repede inainte, insa viata noastra este mai simpla si mai frumoasa decat a fost vreodata pana acum.

Tips and Tricks: Cumpara-ti doar lucruri care te fac sa te simti bine. Lucruri care te fac fericit si care te pun in valoare.

Photo credits: Pinterest, http://tanyaheathcanada.com/, www.besthealthmag.ca

Tags: gadgetstil

Share This Post

Comenteaza!