Marketing inteligent- vanzare garantata

Marketing inteligent- vanzare garantata

In clipul de mai jos puteti vedea materializata o idee geniala. Apartine departamentului de marketing de la C&A Brazilia. Asta inseamna in viziunea mea  o strategie de marketing inteligenta. Se numeste Fashion Like. Are grija de nevoile clientului. Ii pune la dispozitie o a doua parere, ba ca sa fiu sincera o a n+1 parere. Mai mult de atat, face asta prin intermediul unui instrument foarte la indemana clientului. Aceasta combinatie duce clienta la un smart shopping. Eu una nu am fost niciodata fan C&A. Stiti magazinul? Al nu stiu catelea brand din categoria fast fashion din Romania si deloc intamplator brandul cu cele mai mari incasari din Brazilia. Cred si eu cu asa departament de marketing!

smart marketing

Nu am nimic personal nu ei. Nu am avut experiente neplacute vis a vis de produsele lor. Pur si simplu nu simt ca fac parte din publicul lor tinta. Hainele lor nu-mi spun nimic, preturile nu mi se par considerabil mai mici decat in alte magazine, cu alte cuvinte mi se pare un magazin insipid, inodor, incolor. De fapt  nu-mi amintesc sa-mi fi cumparat vreodata ceva de la ei. Nici macar acum doi ani cand au colaborat cu CK nu ma dadeam in vant dupa colectie. Dupa ce am vazut acest clip mi-au captat atentia. Lucrurile s-au schimbat.  Sunt dintr-o data un client interesat de brandul lor! Ce sa mai incolo si incoace! In alta ordine de idei, legi doua lucruri pe care femeia moderna le iubeste: hainele si tehnologia. Asta numesc eu o miscare de marketing isteata. Ma intreb cu ce vor veni concurentii lor de la grupul Inditex. Mi-as dori o idee macar la fel de buna.

Chapeau bas pentru conceptul C&A fashion Like! Au deschis o noua era a marketingului: un hibrid de marketing online si fidelizarea clientilor. Chiar daca nu stii nimic despre identitatea celor care au dat like, poti macar sa iti faci o parere generala macar la nivelul common sense. Tu ce parere ai despre aceasta idee? In ce magazin ti-ar placea sa mai apara?

Tags: gadget, smart fashion

Share This Post

2 Comments

  1. Luiza Olteanu - September 9, 2015

    Thank you! I am preparing new cool things and projects so keep in touch and don’t forget: caring is sharing. My website can be read by anyone from anywhere because i have that translste option. Enjoy and best wishes!

  2. Luiza Olteanu - November 19, 2015

    Hello Oralia,

    I am so glad to read this! Thank you for appreciation and kepp read my blog!

    Luiza

Comenteaza!