Puterea detaliilor

Puterea detaliilor

Puterea unor detalii vestimentare reprezinta pentru haine ceva similar cuvintelor in viata noastra. Ceea ce rostesti este parte din tine si din universul tau. Ceea ce porti face parte din ceea ce tu esti. Detaliile fac diferenta pentru ca ele de fapt sunt un indicator de calitate al hainelor pe care le alegem. Pe de alta parte pot da unei tinute simple doza de rafinament dupa care orice femeie cu aspiratii de stil tanjeste. In acelasi timp un detaliu poate spune despre tine mai mult decat intreaga tinuta, mai mult decat comunicarea verbala.

La ce fel de detalii ma refer? De data aceasta ma refer la detaliile estetice. La acele mici lucruri care transforma ceva banal in ceva pretios sau in ceva unic. De-a lungul timpului aud de la femeile cu care lucrez: “toate hainele din mall sunt la fel”. Evident ca sunt la fel. Toate urmeaza aceleasi linii mari. Gaseste acele branduri care fac haine “pentru tine”. Dupa ce le-ai ales personalizeaza-le asa cum iti place. Ataseaza-le tu acel ceva care simti ca lipseste. Ca e un mesaj scris pe un tricou, ceva in care crezi, ceva care te reprezinta. Ca e o brosa prinsa pe o rochie. Important este sa simti ca haina aceea este o idee mai mult expresia a ceea ce tu esti.

tricou cu mesaj details7

Adauga acele detalii care te fac sa te simti bine in pielea ta. Care brand, care designer poate sa iti faca o haina exact dupa chipul si asemanarea ta? Fii tu propriul designer sau putem identifica impreuna intr-un proces de style coaching cine esti din punct de vedere vestimentar.

Luiza Olteanu personal shopper

Autocunoasterea este fundamentala pentru progres insa autocunoasterea nu inseamna neaparat sa lucrezi de unul singur. E mai simplu cand cineva iti aprinde o lumina, fie ea cat de mica. Pentru a alege drumul potrivit pentru tine, cuvintele potrivite, atitudinea potrivita, oamenii potriviti, hainele potrivite si mai ales pentru a-ti da seama ca inseamna pentru tine “potrivit”. Care sunt acele detalii care transforma in ceva potrivit. Care iti creeaza acea stare in care te simti frumoasa, te simti TU.

Cateva detalii pe care le-am selectat eu. Acestea au fost potrivite pentru mine 😉

details2 details9 details8 details5 details4 details3

 

Photo credits:  Pinterest

 

Share This Post

Comenteaza!