De ce?

De ce?

De ce nu te vopsesti?! De ce nu iti albesti dintii? De ce nu iti pui silicoane? De ce nu iti operezi nasul? De ce nu iti pui ceva in buze? De ce nu mergi la sala mai des? De ce nu sunt obsedata de cele 343 de riduri de expresie? De ce nu iti cumperi creme mai scumpe? De ce razi mereu cu gura pana la urechi? De ce nu te mariti? De ce nu emigrezi? De ce nu ai copii? De ce nu faci copii? De ce nu te bronzezi? De ce nu te Photoshopezi?

quote

Toate aceste intrebari le-am auzit de la oameni cu care interactionez care au impresia ca stiu cum ar trebui sa fie viata mea. Repet, au impresia! Probabil si tu auzi o parte dintre ele. Poate mai multe, poate mai putine. De multe ori au in fata conditional optativul “ar trebui”.¬† Pentru toate aceste intrebari as putea sa scriu cate 10 articole in parte, insa am un singur raspuns:

Pentru ca aleg sa ma iubesc exact asa cum sunt! Pentru ca iubesc viata mea asa cum este! Pentru ca ma bucur de ceea ce am si de ceea ce primesc. Aleg sa fiu recunoscatoare si nu nemultumita. In acest moment imi iubesc prea mult corpul ca sa imi fac interventii de orice fel. Aleg sa fac parte din propria calatorie de data aceasta de Rebrand MySelf nu Yourself. Sa devin pe zi ce trece mai buna, mai aproape de obiectivele proprii, mai aproape de idealul meu de viata si de idealul meu de fericire.

de ce

Fact: Acum vreo 10 ani eram cea mai tanara din echipa in care lucram. La un moment dat, din senin o colega imi spune: Stii ce? S-a angajat in firma o fata care e mai frumoasa decat tine! Nu are nasul asa mare ca tine si are dintii la fel de frumosi! Pam Pam! M-a amuzat  teribil remarca ei si in acelasi timp m-a infuriat. Nu stiam ca cineva organizeaza concursuri de frumusete ipotetice si imaginare.

Fact 2: Ma intalnesc acum cateva luni cu aceeasi persoana: Nu pot sa cred! Ai implinit 30 de ani si inca umbli nemachiata? Nu mai esti asa frumosa! Pune-ti si tu niste machiaj!

Luiza Olteanu

P.S. Imi traiesc viata asa cum vreau. Cu machiaj (mai sus) sau fara machiaj (mai jos), cu nasul mare si uneori pe sus. Cu fire albe si cu nopti nedormite de munca sau de petrecere. Alege si tu sa fii exact asa cum iti doresti nu cum si-ar dori cei din jur!

Luiza Olteanu

 

Share This Post

Comenteaza!