Rebrand Yourself in Smart Girls Camp

Rebrand Yourself in Smart Girls Camp

Acum fix o luna eram la Conacul Polizu, langa Iasi si traiam o experienta grozava de dezvoltare personala alaturi de niste femei minunate: Tabara Smart Girls Camp by Naked. Mi-a luat ceva timp pana s-a decantat ce am trait in cele 4 zile incredibile si aveti o mica parte din poveste mai jos.

Naked PR group

In  primavara am participat la un proces intensiv de dezvoltare personala. Am aflat despre mine conform raportului VIA ME ca din cele 24 de caracteristici ale raportului,  dorinta de a invata este pe locul 3. Pentru mine nu a fost nici o surpiza. Ba am inteles inca o data de unde vine setea de cunoastere. Asa ca la final de iulie dupa doi ani de cursuri la Atelierele Ilbah: Design, Stilism, Proiectare Vestimentara si Croitorie normal ar fi sa te gandesti la un concediu. Ei bine, fetele de la Naked PR au avut chiar o idee mai buna pe care am acceptat-o imediat. Sa merg in tabara Smart Girls Camp. Adica tabara fetelor destepte care vor mereu sa fie si mai destepte si sa faca update vietilor lor.  Adica fete cum sunt in comunitatea Rebrand Yourself. Ei…daca ma caracterizeaza dorinta de a invata, emotivitatea nu ma caracterizeaza deloc. Cu toate astea, cu o noapte inainte de plecare am dormit cu emotii ca atunci cand eram copil si plecam in tabara. Singura. Departe de parinti. Intr-o aventura de cunoastere si socializare.

naked Luiza Olteanu

Chiar daca nu imi sta in fire sa fiu asa impulsiva, insa cand m-a sunat Raluca de la Naked PR sa mi propuna paticiparea la tabara am acceptat-o fara sa stau pe ganduri pentru ca am simtit ca am nevoie sa ajung acolo. M-am ascultat si am ascultat ceea ce sufletul meu imi transmite. Si am facut bine.

Tema de anul acesta a taberei a fost networking. Am avut speakerite una si una de la care am invatat o multime de lucruri. Unele dintre ele mi-au trezit nenumarate emotii, pe altele le-as fi asaltat cu 8743 de intrebari iar altora le-as fi dat o duzina de imbratisari asa dragi imi sunt. Am avut la dispozitie o caravana oficiala de masini Skoda si Opel. Eu am condus aceasta dragalasenie rosie.

Smart girls camp 2017 official car

5 lucruri le care le-am invatat in Smart Girls Camp si pe care le poti aplica si tu

1. Ca atunci cand traiesti, esti prezent si simti, esti mai putin pe Face, Insta, Snapchat etc. Drept urmare am maxim 10 poze din tabara pentru ca m-am implicat 100% in ce s-a intamplat si nu am apucat efectiv sa fac poze. In schimb, am experimentat un cocktail de sentimente si de trairi.

2. Ai nevoie de o idee in care sa crezi pana in panzele albe, nu de 100 de idei bune pentru fiecare particica din afacerea ta.

3. Sisterhood is comming: a fost pentru prima data cand am fost inconjurata numai si numai de femei si ne-am simtit extraordinar. Asta pentru ca fiecare dintre noi eram bucuroase sa fim acolo. Pentru ca suntem multumite si fericite cu cine suntem si cum suntem si pentru ca ne dorim sa invatam unele de la celelalte.

Luiza Olteanu Style Coach Smart Girls Camp cramele Cotnari Luiza Olteanu yoga Conac Polizu

4. Ai nevoie si de pauza: este cea mai importanta lectie cu care am plecat de acolo. Probabil ca si tu ai tendinta sa muncesti 20 de ore din 24, 6,5 zile din 7. Sari peste concediu pentru ca nu vrei sa pierzi clienti si in felul acesta te pierzi pe tine. Chiar daca nu pleci 3 saptamani in concediu, ia-ti pauze acasa. Petrece o zi atipica alaturi de cei dragi, da telefonul pe silent si bucura-te de viata si de ceea ce ai. Reflecteaza la cine esti, unde esti si unde vrei sa ajungi. Momentul de respiro din tabara: film in aer liber, vin, aer curat, companie placuta.

Luiza Olteanu Conac Polizu

5. Autocunoasterea este cheia catre o versiune mai buna de-a ta. Implica-te in cat mai multe activitati de dezvoltare personala. Asculta-te, observa semnele pe care le primesti si iubeste-te!

5′. Conacul Polizu are cea mai buna dulceata de cirese amare din lume. Dovada mai jos.

Luiza Olteanu Conac Polizu dulceata

Photo Credits: Naked PR si arhiva personala

Tags: dezvoltare personala, networking

Share This Post

Comenteaza!