Fii si tu Cenusareasa la Palat

Fii si tu Cenusareasa la Palat

Sambata 10 octombrie 2015, la Palat: Vii spalatoreasa, pleci Cenusareasa!


Unde? La palatul Spayer, club InSpayer, str Batistei nr 24A, Sector 2, Bucuresti; Cand? Sambata, 10 octombrie 2015, de la 10 pana la apusul soarelui si nu te ingrijora. Daca nu reusesti sa ajungi devreme se prelungeste pana aproape de miezul nopti si poti imbina utilul cu placutul: bei un cocktail cu prietenii si poti descoperi printre standuri haine bijuterie. Despre hainele bijuterie poti citi intr-o postare mai veche aici. Eu de exemplu voi merge la conferinta Femeia Viitorului si apoi voi veni la shopping.

Ce se intampla de fapt acolo si de ce recomand sa mergi la See Buy Bye Bazaar editia II-a.

Este un palat transformat intr-un restaurant fancy si modern. Vei gasi o multime de oameni simpatici, iar unii dintre ei vor fi expozanti, adica au fost mai harnici decat noi si si-au facut curatenie in sifonier mai repede. S-au hotarat sa ia o decizie ecologica si au venit la palat. Totul se va desfasura intr-un super loc din centrul Bucurestiului. Poti vedea mai jos cateva poze de la editia trecuta de See Buy bye Bazaar.

TARG VINTAGE 5 TARG VINTAGE 4

 

TARG VINTAGE 3

TARG VINTAGE 2

targ vintage

Eu merg din principiu la astfel de targuri. Imi place sa cumpar direct de la oameni, sa am contact cu vanzatorul. In plus,am impresia ca m-am nascut ecologista si iubitoare de haine pentru ca asa am fost crescuta. Am crescut cu imaginea feminina a mamei, incaltata cu pantofi cu toc, cu palarie pe cap si cu parul si unghiile vesnic aranjate. Ai cu ssiguranta ai si tu acasa cateva articole vestimentare neimbracate. Le-ai primit cadou si nu sunt genul tau, le-ai cumparat pentru a compensa o pasa emotionala nefasta sau pur si simplu nu ai luat o decizie buna cand le-ai achizitionat. Nu-i nimic! Am gasit solutia: scoate-le de la naftalina, spala-le, calca-le si mergi cu  ele la palat.

 

Tips and Trips:  Daca nu te descurci sa ajungi, ti-am atasat o harta.

Harta Club InSpayer

 

 

Share This Post

Comenteaza!