Oscar si lectiile lui

Oscar si lectiile lui

Lectia lui Oscar este o lectie a rabdarii si excelentei. Este o lectie a oamenilor puternici. Este o lectie a lui Leo si a Mariei.

Este vorba despre decernarea premiilor Oscar de anul acesta. S-au intamplat doua lucruri care mi-au atras atentia. Unul dintre ele este premiul Oscar pe care l-a castigat Leodardo di Caprio pentru rolul principal din The Revenant . Mie mi-a placut si Eddie Redmayne in The Danish Girl insa…premiile Oscar le acorda Academia Americana de film asa ca eu revin la Maria si la Leo. Despre faptul ca Leonardo di Caprio asteapta un premiu Oscar de la Titanic incoace stie toate lumea. Faptul ca timp de aproape 20 de ani a performat din ce in ce mai bine pentru mine este evident. Niciodata nu am fost fan Leonardo di Caprio actorul sau barbatul. Admir insa la el perseverenta de care a dat dovada. S-au facut nenumarate glume pe tema Oscar – Leonardo di Caprio. Intr-un final premiul este al lui si nimic din ce spun carcotasii nu mai conteaza.  Ce m-a impresionat foarte multe a fost  discursul pe care l-a avut. Mesajul principal este cuprins in ultima parte: Let us not take this planet for granted. I do not take tonight for granted. Mesajul sau este unul matur, responsabil, plin de recunostinta si pentru asta eu una i-as mai da un premiu. Discursul complet il puteti gasi mai jos:

In fiecare an dupa decernarea premiilor Oscar are loc o petrecere. Va spuneam ca mi-au atras atentia doua situatii pe care eu le consider similare. Despre premiul Oscar al lui Leo am vorbit. Mi-a mai atras atentia actrita Kate Hudson care la petrecerea Vanity Fair de anul acesta, a purtat o rochie care poarta semnatura Maria Lucia Hohan. Ca si in cazul lui Leonardo di Caprio, au existat multe discutii pe baza succesului Mariei de-a lungul timpului. Ca nu are scoala in domeniu, ca isi copiaza modelele dupa Madame Gres ca are un PR bun. Ei bine, cu toate acestea Kate pare a fi un peste in apa purtandu-i rochia.

kate 3 Rebrand Yourself Oscar Oscar Rrbrand Yourself

 

Pentru mai multe imagini puteti accesa puteti intra aici.  Kate nu este singura vedeta internationala care ii imbraca rochiile. De-a lungul timpului Jenifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Lana del Rey sau Rosario Dawson au ales MLH, semn ca DA: are un PR bun si ca rochiile ei sunt de calitate.

Asemanarea cu ceea ce Madame Gres a creat acum o suta de ani este mare insa nimeni nu mai reinventeaza roata. Aveti mai jos cateva imagini cu creatiile Gres. Ii urez succes si chiar ma gandesc sa scriu despre ceea ce Maria Lucia Hohan a reusit sa genereze in moda romaneasca si international in sectiunea mea What I Love.

gres muzeu madame gres 3 madame gres 2

 

 

In alta ordine de idei, excelenta Presupune munca, munca si iar munca. Pe langa asta, o echipa buna, perseverenta si incredere in proiectul tau. Indiferent de cate esecuri ai avea, nimic nu este mai important decat drumul pe care il strabati pana ajungi in varf. Este un drum in care te slefuiesti si devii omul pe care ti-l doresti.

Share This Post

Comenteaza!