Pasiune si autenticitate- Conferinta Femeia Viitorului editia 2

Pasiune si autenticitate- Conferinta Femeia Viitorului editia 2

Va scriu cu entusiasm si pasiune despre o conferinta. Cea de-a doua conferinta organizata de comunitatea Femeia Viitorului. Ieri a fost zi de sarbatoare pentru mine. A fost Ziua Internationala a Educatiei. De ce a fost sarbatoare? Pentru ca  unul dintre principiile mele este: life long learning. Sau pe romaneste, omul cat traieste invata! Daca stau bine sa ma gandesc pentru mine nimic nu e mai frumos decat sa ai tot timpul provocari si lucruri intresante de citit, de vazut, de facut, de invatat, de trait. Iar conferinta aceasta exact despre asta este. Despre invatare la un alt nivel. Despre viitor si despre femei. Suna bine. Nu? Este o modalitate de a face pasi in calatoria initiatica prin intermediul careia ne definim si redefinim ca indivizi. Vom incerca sa invatam alaturi de specialist invitati pentru cate 20 de minute pe scena sa traim frumos si sanatos si vom cauta solutii atat pentru spirit cat si pentru trup.

Pe Gabi,  una dintre organizatoarele conferintei am cunoscut-o la nunta unui prieten drag. S-a nimerit sa-mi fie vecina de masa. Ne-am simtit bine impreuna, ne-am strans mainile si ne-am promis ca ne vom revedea in Bucuresti. Trecusera deja vreo 2 luni dupa nunta cu pricina cand din nou s-a nimerit sa ne intalnim in Budapesta. Acolo am aflat mai multe despre conferinta, mi-a placut ideea mult, m-am regasit in ea si iata-ne cu trei zile inainte de conferinta. Eu una sunt entuziasmata si emotionata. Astept cu nerabdare ziua de sambata si presimt ca in noaptea de vineri spre sambata voi dormi ca pe ace, exact la fel cum mi se intampla inaintea unei calatorii.

Daca vrei sa vii si tu la conferinta poti sa consulti programul si informatii legate de inscriere accesand link-ul urmator: http://www.femeiaviitorului.ro/conferinta-femeia-viitorului-editia-a-2-a-10-octombrie-2015/ . Trebuie sa stii ca participarea este aproape gratuita. Te costa doar cateva ore. Ne vedem la conferinta! Daca nu poti ajunge te asteptam in comunitatea Femeia Viitorului.

Tips&Tricks: Timpul si banii investiti pentru spiritul tau sunt cea mai buna investitie!

P.S. Evenimentul nu are dress code. Veniti imbracate asa cum va simtiti comod!

 

Share This Post

Comenteaza!