Cum sa reciclezi haine

Cum sa reciclezi haine

Ai cel putin 7 motive sa reciclezi haine
cum sa reciclezi 4
2. Faci economie de timp cand iti cauti o tinuta in dulap, bani – pentru ca le poti vinde, spatiu de depozitare si energie sa le organizezi, asezi, sortezi in fiecare sezon.
3. Te setezi mental pe aplicarea conceptului Slow fashion despre care am mai vorbit si in articolul Shopping Alternativ.
4. Daca ai copii le oferi un exemplu de urmat. Ceea ce este un lucru important. Tu ce lume ai vrea pentru copii tai? Poti face ceva in comunitatea ta.
5. Le poti dona si oamenii care chiar au nevoie de acele haine, se vor bucura de ele 100%.
6. Este primul pentru alegeri responsabile.
7. Elimini energia negativa din casa care se aduna in lucrurile neutilizate.
cum sa reciclezi 3
Am si raspunsul la intrebarea ” Cum sa reciclezi haine ? “
De data aceasta iti propun un targ nu doar de haine ci si accesorii si alte lucruri de care te-ai dezindragostit intre timp. Ca tot e astazi Valentine’s Day. Raspunsul mai detaliat l-am primit de la Adina Necrelescu, organizatoarea targului.
” Sophisticat Yard Sale este un proiect născut din dorința de a oferi comunitatii bucureștene posibilitatea de a recicla si a refolosi o varietate de articole (îmbrăcăminte, accesorii, mici decorațiuni, carti, viniluri, ilustratii in stare foarte buna si orice alte produse care au intotdeauna o poveste si sunt pregatite sa cunoasca un nou proprietar) în stare foarte bună și bună, multe dintre ele chiar noi.
Preturile produselor nu dau bugetul peste cap, asa ca ne place sa spunem ca avem intotdeauna preturi prietenoase, potrivite pentru fiecare buzunar. Intrarea este gratuita pentru vizitatori si atmosfera foarte faina. Practic ne intalnim si ne deschidem garderobele frumoase pentru voi cei care doresc sa se alature acestei cauze sustenabile de indemnare la responsabilitate sociala si reciclarea hainelor, si nu numai, sa faca parte din obisnuinta noastra zilnica.
Consideram ca fiecare dintre noi ar trebui sa ia atitudine in acest sens si sa realizam ca mediul inconjurator are nevoie de noi. Cu cat vom recicla si refolosi mai mult, cu atat deseurile menajere vor fi mai putine si vom reusi impreuna sa contribuim la salvarea Planetei de la dezastru.”
Pe pagina lor de Facebook gasesti informatii despre cum sa  reciclezi si despre cum sa te inscrii ca expozant dar si daca vrei doar sa ajungi ca vizitator in recunoastere.  Pentru a te convinge cat de cool este poate fac un video cu chestii misto pe care mi le-am luat de la targuri vintage.
cum sa reciclezi 5
 

 

 

 

Share This Post

Comenteaza!