Flori 3 D: Tendinta pe care o adora toate marile case de moda

Flori 3 D: Tendinta pe care o adora toate marile case de moda

Poarta flori pe haine si haine din flori!

Majoritatea caselor mari de moda, au propus incepand cu sezonul de primavara-vara 2016 si continuand cu toamna iarna 2016/2017 flori. De data aceasta nu sunt imprimeuri vaporoase. Nu sunt materiale fluide ci sunt flori 3D. Flori in relief, de ce nu flori adevarate care tin loc de accesorii.

Mai toate marile case de moda le utilizeaza in colectiile lor si asta pentru ca asa pot sa-si etaleze calitatile artistice si dibacia.

Am ales cateva piese. Mie una mi-a mangaiat privirea colectia de toamna iarna Delpozo 2016/2017. Alaturarea la acest gri luminos de culoare aduce un plus de prospetime unei tinute de iarna.

flower means power

flower

flower 3

flower 6

Nu mai este nici o surpriza ca George Hobeika ne propune mereu haine cu croi care urmeaza linia corpului, haine care accentueaza feminitatea. Aceste aplicatii florale 3D aduc un plus de pretiozitate. Ele nu poate fi usor reproduse asa ca aveti grija cand va alegeti astfel de piese la finisajele pe care produsele le au. Pot parea extrem de ieftine si necalitative daca nu sunt frumos executate si finisate.

flower hobeika G

George Hobeik SS 2016

 

flower hobeica fw 2017

Zoom rochie George Hobeika SS 2016

 

Si celebra casa Chanel propune pentru colectia Haute Couture aceeasi estetica florala incantatoare. Pentru mine faptul ca este alaturata pliseurilor o face sa fie sublima.  Asta este pe principiul #obsedatadepliseuri #pleatedaddicted

chanel-3

chanel-2

chanel-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

flower-134

Aceste aplicatii sunt atat de apreciate incat apar inclusiv pe incaltari ca la Simone Rocha.

Simone Rocha flower Shoes

In acelasi timp, gulerele reprezinta adevarate opere de arta ale designerilor.

camasa-gucci-flori guler-flori camasa-cu-choker

 

Este ca si cum ai purta pe tine buchetul cu florile tale preferate. Mai lipseste doar sa alegi un parfum, sa-ti pui un ruj asortat. Dupa ce zambesti larg esti gata in dai piept chiar si ploaia de afara.

Tips and Tricks: Citeste cu atentia eticheta acestor piese inainte sa le speli pentru ca e posibil ca unele sa se poata curata doar chimic.

 

Photo credits: Pinterest

Share This Post

Comenteaza!