Game Changer la Radio Guerrilla

Game Changer la Radio Guerrilla


Game Changers in businisse-ul romanesc este un proiect  marca Telekom Romania in colaborare cu Radio Guerrilla. Si-au propus sa gaseasca cele mai generatoare de schimbare afaceri din Romania si sa le includa in Carta Game Changers din mediul de afaceri romanesc. Sa merg in studio a reprezentat parte din proces si este un mare succes pentru mine.

Am promis ca povestesc despre cum a fost la Radio Guerrilla. Imediat dupa emisiune am fost ocupata sa ma bucur si sa traiesc toata aceasta fericire. Si in plus am avut de negociat un nou parteneriat cu cea mai faina sala de fitness in care am calcat. Despre asta intr-un alt episod, cand va fi gata proiectul.

fbt

Sa fiu in studio la Radio Guerrilla mi-a dat aripi. Mi-a dat incredere si evident, mi-a deschis mintea. doar ei cu asta se ocupa, din 2004. Mi-ar fi placut sa spun mai multe lucruri despre munca mea, despre ce proiecte am, despre ce provocari am, despre ce as avea nevoie ca sa evoluez mai repede. Cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca vorba lui Brene Brown, “I am enough” Am tot ce-mi trebuie ca sa am succes iar simplul fapt ca eram in studio la Guerrilla in calitate de Game Changer in busniss-ul romanesc a fost exact ce aveam nevoie.

Luiza Olteanu Game Changer

Ce mi-ar fi placut sa povestesc si nu am apucat:

  1. Ca apreciez enorm designerii romani si ca zi de zi sunt uimita de calitatea produselor. Si mai uimita sunt de calitatea mesajului pe care il transmit brandurile conturate de ei. Sunt ambasadorul lor numarul 1 si de fiecare data cand o clienta imi cere o recomandare, prima recomandare este un designer roman. Sunt absolut geniali. Fiecare dintre ei este un game changer pe piata de fashion din Romania si din lume.
  2. Ca misiunea Rebrand Yourself este sa activeze potentialul de frumusete interioara si exterioara al fiecarei femei cu care lucrez. Ca rolul meu este doar sa ghidez. Sa ofer tot ce stiu si pot ca tu, cea care citesti acum sa te simti frumoasa in pielea ta. Sa dam un shutdown standardelor sociale de frumusete si sa avem propriul sistem de valori dupa care sa ne traim frumusetea.
  3. Pe cartea mea de vizita scrie Style Coach. Asta inseamna ca tu faci transformarea. Eu doar sunt aici pentru tine. Legat de punctul 2, lucrez impreuna cu psihoterapeuti la un instrument usor de utilizat care sa te ghideze in calatoria catre propria ta frumusete.
  4. Ascult Guerrilla din 2006 si sa fiu acolo in studio a fost ca si cum mi-as fi intors in casa parinteasca dupa ani de zile si mi-as fi cunoscut rude despre care doar auzisem.

Ca tot veni vorba de familie. Tatal meu era leu. Nascut pe 7 August. Sunt sigura ca de acolo de unde este ma vegheaza si ca nu este intamplator.

Luiza Olteanu la Radio Guerrilla

5. Ca ii multumesc lui Dragos Nicolaescu. Chiar daca i-am mai spus probabil nu stie exact cat de mult a contribuit la parcursul meu profesional. E un mentor excelent si un coach care aduce la lumina tot ce e mai bun in tine . Un profesionist. Un antreprenor care in vacarmul pietei de business din Romania a ramas om si pentru asta sunt recunoscatoare.

6. Stiam ca ma simt ca pestele in apa cand sunt la TV insa am descoperit ca sa fiu la Radio este o experienta chiar si mai interesanta. Un exercitiu de prezenta si de autenticitate pe care l-am adorat.

7. Am o noua versiune pentru site. Uneori si Rebrand Yourself are nevoie de rebranding.

8. Ascult Radio Guerrilla din 2006 si ma identific cu ce continut si muzica au si asta a contribuit la faptul ca pot fi in Carta Game Changers in business-ul romanesc.

9. La un moment dat bunica mea care are 87 de ani m-a intrebat ce serviciu am. Si eu i-am explicat ce face un style coach si cum e un proces de consultanta de imagine, sau o sedinta de personal shopper. Ea a concis intr-o propozitie: “adica tu te joci de-a papusile cu oamenii si ei te platesc pentru asta?” si draga de ea, multa dreptate are pentru ca un proces de transformare este dificil daca il privesti din spatiul in care te iei prea mult in serios. Poate sa fie o joaca sa te lasi pe mana unui expert care te ghideaza sa devii tu insati.

Inchei cu recunostinta imensa si cu bucurie. Over and out! Si tineti mine! Binili Invinge!

IMG_20190814_110412

 

Share This Post

Comenteaza!