Michael Kors va avea un magazin in Romania

Michael Kors va avea un magazin in Romania

Michael Kors vine in Romania. Va complete galeria comerciala The Grand de la parterul hotelului Marriot din Caleaa 13 Septembrie nr. 90. Michael Kors se bucura in ultimii ani de o expansiune rapida si de succes la nivel monial. Pe de o parte gratie accesibilitatii in raport cu alte branduri celebre pe de alta parte unei campanii de marketing foarte bine pusa la punct. Pe mine m-a cucerit inca din 2008, inainte sa-ti inceapa expansiunea masiva cu aceasta colectie http://destinationkors.michaelkors.com/runway/runway-shows/spring-2008-runway/  Mi-a placut linia feminina a croiului, pastelurile de mov lila si roz si influenta safari.

Michael Kors safari new Michael Kors mov lilac

 

Colectia Michael Kors spring 2015  pastreaza feminitatea cu care ne-a obisnuit. regasim jocul nonculorilor alb si negru, veselia unui galben solar si imprimeuri florale. Sunt nelipsite si din colectia Michael Kors influentele navy: dungi marinaresti si bleumarin.  A avut fler si viziune inca din 2008 si a adaugat in colectiile sale o nota sport. Intre timp, hainele sport nu mai sunt o raritate pe podiumurile marilor case ci mai degraba o necessitate. Ma bucur ca in 2015 tesaturile folosite sunt preponderent naturale. Acest lucru se traduce prin confort si sanatatea pielii.

Michael Kors rochie inflorata Michael Kors galben Michael Kors alb si negru

Michael Kors mai este prezent in Europa de Est cu cate 2 magazine in Budapesta si Praga, doua capitale europene care se bucura de un flux turistic mult mai mare decat Bucurestiul. Sunt curioasa daca indrazneala lor de a renunta la ideea de franciza si de a intra pe piata romaneasca printr-un magazin propriu va genera profitul asteptat si daca sederea lor va fi una de lunga durata.

Eu abia astept sa probez ultima colectie de ceasuri Michael Kors. Chiar daca de obicei prefer sa imi cumpar un ceas de la un brand de ceaasuri, ei au niste modele carora cu greu le-am rezistat pana acum.

michael-kors-spring-summer-2014-campaign-simon-nessman-photos-0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Post

1 Comment

  1. Luiza Olteanu - September 20, 2015

    Thank you! I am preparing something very interesting so keep in touch!

    Best wishes!

    Luiza

Comenteaza!