Se poarta ochelari de vedere la puterea N+1

Se poarta ochelari de vedere la puterea N+1

Se poarta ochelari mari!

Gucci a reinventat look-ul de “tocilar” incepand cu anul 2015. Celebra casa italiana a pus un mare reflector pe acest look. Se pare ca inca lumineaza puternic. Propune atat 2016 cat si pentru 2017 rame supradimensionate de ochelari de vedere dar si de soare . Rame de ochelari care sa permita privirii sa zburde si celorlalti sa admire privirea.

 

ochelari Gucci spring

Gucci primavara 2016

Ochelari Gucci Spring

Gucci 2016

ochelari Gucci toamna iarna 2016/2017

Gucci toamna iarna 2016/2017

ochelari Gucci

Gucci toamna iarna 2016/2017

ochelari

Gucci toamna iarna 2016/2017 Ready to wear

In plus, la Summer Well (si nu numai), solistul Years and Years a purtat: sosete albe, lungi, cu sort. Tinuta lui mi-a adus aminte de petrecerile date acasa de prietenii surorii mele in anii ’90. Evident ca eu ma tineam scai de ea si observam tot ce misca. Inclusiv faptul ca toata lumea se descalta iar unii dintre ei veneau cu sosetele albe la pachet. Atunci mi se parea firesc. Acum caraghios.

Pe langa rama mare pentru ochelari, avem si carourile care ne duc si ele cu gandul la un stil scolaresc. Despre carouri am scrs un intreg articol pe care il poti citi aici.

Eu port ochelari (aproape) de cand ma stiu. Am avut toate modelele, culorile si modelele posibile. Dragilor, se poarta numai si numai ochelarii care va vin bine! Acum una peste alta, in acest moment ma bucur ca tendintele sunt in directia unei rame mari, cu un camp vizual mai larg. Ma saturasem sa ma uit peste ochelari ca babutele.

Pana la urma e al dracu’ de sexi sa fii inteligent asa ca nu e atat de rau acest trend.

P.S. Cand mi-am luat prima rama mare, m-a intreat bunica mea: “Vai de mine! Ce ochelari ti-ai pus mamaie! Cine te mai ia acum cu ochelarii astia?” raspunsul meu a fost simplu: “Probabil tot unul cu ochelari.”

Tips and Tricks: Ramele de ochelari mari au ca avantaj- camp visual mai larg, vezi mai mult, mai bine, dezavantaj- pot fi grei in functie de materialul ramei si al lentilei asa ca ai grija cand ii alegi. Daca dioptria iti permite, renunta la lentil de sticla.

Photo Credits: Pinterest

 

 

Share This Post

Comenteaza!