De unde imi cumpar o fusta

De unde imi cumpar o fusta

A venit toamna, te uiti la dulap in gol, iti pui din nou pantalonii aceia pe care i-ai tot purtat, iti bei cafeaua si pleci usor mohorata catre serviciu. Suna cunoscut acest scenariu? Te tot gandesti ca ai vrea sa iti faci un rebrand de garderoba insa ai alte prioritati si tot ce-ai vrea sa iti cumperi costa cat aproape tot salariul tau. Poate ar trebui sa cauti si prin alte magazine. Eu am gasit de-a lungul timpului la Mini-Prix o multime de haine bijuterie despre care am mai scris si mai demult intr-un articol pe care poti sa-l citesti daca daci click aici. Nu este nici un secret ca este unul dintre magazinele mele preferate.

fusta feminina

fusta-4

fusta-1

Am facut selectia de fuste si am tinut cont de tendintele actuale:

Fusta scurta din catifea

velvet skirt

Fusta plisata: nu puteau lipsi pliseurile. Sunt “usor” obsedata de ele 🙂

Pleated skirt

 

Fusta in carouri: despre carouri tocmai ce v-am povestit intr-un articol pe care il poti citi aici. Despre cum defileaza pe toate podiumurile, la saptamanile modei din acest an si despre cat de practice sunt.

tartan 3

Sau poate iti plac accentele de anii ’70. Un model numai buna de purtat in toamna asta: fusta din jeans anii ’70 cu nasturi.

jeans skirt

 

Daca nu stii ce sa alegi, trimite-mi o poza cu tine pe mail sau foloseste tabelul de mai jos, pe care l-am gasit pe un blog si mi s-a parut util.

fusta ghid

 

Photo Credits: Pinterest

 

Share This Post

1 Comment

  1. Dillanger - October 15, 2016

    disse:Thank you for writing and sharing this informative article. You are apparently very kneaoedglwble in this area and I have found this to be interesting and intelligent reading. Good job.

Comenteaza!