E prea frumoasa

E prea frumoasa

Ce se intampla cu visele pe care nu ni le indeplinim? Cu cuvintele pe care nu le rostim? Dar cu hainele pe care nu le purtam? Tren ratat. Par dezordonat. Ochi inlacrimati.

Aud des “asta am cumparat-o pentru ocazii speciale“. Azi este o ocazie speciala! Gusturile si dorintele tale se modifica. La fel si silueta ta. Moda la fel este trecatoare. Poarta hainele atunci cand le cumperi. Bucura-te de ele! Poarta-le chiar de a doua zi daca ai cum. Adu proverbul “Carpe diem” in dulap!

rochie frumoasa franjuri

 

Extinde acest principiu si in viata reala. Fa lucrurile atunci cand ti le doresti. Seteaza-ti intentia sa le accesezi. Gandeste-te la un drum catre ele.

love to travel

Se apropie sfarsitul de an si cu siguranta printre toate pregatirile pentru sarbatori fiecare dintre noi avem cateva clipe in care sa ne revizuim macar mental obiectele personale setate cu un an in urma. Pentru anul care vine, alege sa traiesti din toata inima fara sa iti fie teama. Alege sa nu mai amani lucrurile care-ti fac placere. Cumpara vacanta aceea exotica pe care ti-o doresti de la primul salariu. Du-i pe copii la Disneyland. Fa-ti tunsoarea la care te tot gandesti. Poarta rochia aceea superba pe care ai dat de trei ori mai mult decat in mod obisnuit numai pentru ca te simti mai frumoasa in ea. Cere-ti scuze si impaca-te cu oamenii cu care ai avut relatii tensionate. Cu alte cuvinte, da-ti un restart emotional si scurteaza podul intre viata ta reala si cea pe care ti-o doresti. Deseneaza putina magie in viata ta!

magic pensula frumoasa

Eu am luat de cativa ani decizia ca toate hainele sunt de purtat. Toate paharele sunt de folosit. Toate visele sunt de indeplinit. Evident ca orice ai hotara sa faci in anul 2017, totul este perfectibil. Mereu iti scapa cate ceva. Una dintre scapari este: cu toate ca iubesc teatrul de multi ani incoace mi-a scapat mereu printre degete piesa “Dineu cu prosti”. De fapt cred ca am considerat-o o piesa speciala si asteptam un moment special sa o vad. Astazi este o zi speciala. Merg sa o vad cu bilele cumparate acum doua luni si fericita ca in sfarsit ziua speciala e azi.

 

P.S. Viata e prea frumoasa ca sa o traiesti altfel decat visezi

camera frumoasa

Photo Credits: Pinterest

Share This Post

1 Comment

Comenteaza!