Tu tii la portofel ?

Tu tii la portofel ?

Un portofel este un accesoriu de care vrem nu vrem avem nevoie. Eu la portofelul meu tin enorm. Are valoare sentimentala. L-am primit cadou de ziua mea acum 2 ani de la iubitul meu. Mi l-a cumparat din Global Village (un bazar luxos imens de langa Dubai). Mi l-am negociat singura (ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si ca sa nu-mi ies din mana cat sunt in vacanta :)) A costat in banii nostrii 120 ron.

Se pare ca nu sunt singura care tine la portofelul meu šŸ™‚

Rebrand Yourself

Acum cativa ani, nu stiu exact in timp, mi-am propus cand am nevoie de ceva orice ar fi acel ceva sa caut daca nu cumva exista si o varianta romaneasca. Fac asta pentru a incuraja producatorii romani, industria romaneasca si pentru ca uneori gasesti lucruri de calitate mai buna la producatorii romani la preturi la fel sau mai mici decat magazinele care importa sau la cele de mass-market din mall-uri.

Dupa o introducere lunga, sa trec la subiect: vreau sa va spun cate ceva despre Elan Handcrafted Leather GoodsĀ Este brandul Elenei Patroescu pe care am cunoscut-o la cursurile de design de la Ilbah acum 2 ani si produce portofele. Am pastrat legatura si am fost placut uimita ca in toamna anului 2016 sa vad ca a lansat un model deosebit de portofel. Eu sincera sa fiu, sunt o fire mai nostalgica si mai boema. Mai am prin portofel tot felul de nimicuri care sa-mi aduca o emotie la un moment dat. De ex. port cu mine o mini scoica in forma de inima pe care am gasit-o la mare pe plaja cand am fost prima data cu iubitul meu la mare. In acest context nu ma vad purtand un portofel pe estetica minimalista insa il recomand cu incredere celor carora le place sa aiba cu ei si pe langa ei doar strictul necesar.

Ella, cum ii spun eu, m-a primit intr-o vizita la atelier si am ramas fascinata. Primul model esteĀ Elan One. Minunatia verde de mai jos.

IMG_1122edit

Elan OneĀ a aparut din nevoia identificata de a avea un portofel cu dimensiunile minime in care sa incapa maximul de lucruri necesare cand iesi din casa: cartea de identitate, permis, talon daca e cazul, unul, doua carduri si cativa bani cash. Prototipul a fost testat de Andrei, partenerul Elenei, atat in viata cat si in afacere si a trecut cu brio testul iar apoi testul primilor clienti.Ā  Feedback-ul pozitiv nu a intarziat sa apara si a luat nastere Elan 2 (care mie imi place cel mai mult).

Elan 2

Mini Elan– pentru cei care au devenit deja artisti in a optimiza continutul portofelului.

si brelocul Elan- pe el nu l-am pozat pentru ca nu mai avea stoc.

In acest moment, brandul Elan isi propune sa isi creasca notorietatea si vizibilitatea, sa ajunga in cateva magazine fizice astfel incat clientii sa aiba contact direct cu produsele. Evident, mai urmeaza si alte modele.

Acum ca te-au cucerit e bine sa stii ca poti personaliza la viitorul tau portofel: culoarea pielii si ata cu care este cusut. Beneficiezi de discount de 15 %, Ā doar pana pe 31 iulie, daca folosesti peĀ https://www.elenapatroescu.ro/Ā codul de reducere ELANRY2017.

IMG_1111edit

Eu vad portofelul Elan ca pe un smart-portofel, ca pe un portofel de anul 2017 pe care orice persoana, femeie sau barbat, interesat de optimizare si de ceea ce este nou. Ce sa mai incolo si incoace, e pentru oamenii moderni, pentru fashionisti si deopotriva pentru cei care sunt practici si neinteresati de moda.

IMG_1170edit

Tips&Tricks: Daca pentru femei am scris despre carti de vizita aici mai demult, portofelul este categoric o carte de vizita pentru barbati.

P.S. Ella draga, mult elan iti urez pentru tine si pentru Elan.

Photo credits: Subsemnata

 

Share This Post

Comenteaza!