enRose -Atelier de frumos in mijlocul Bucurestiului

enRose -Atelier de frumos in mijlocul Bucurestiului

Va spuneam mai demult ca una dintre superputerile mele o reprezinta oamenii din jurul meu. Ma inspira, ma sustin, ma ajuta sa cresc, sa evoluez si devin zi de zi o versiune mai buna. Povestea de astazi este despre prietena Adina Filculescu si despre brandul enRose pe care il detine.

Photo Credits: Bogdan Iacob

Photo Credits: Bogdan Iacob

Merg cu grija pe strada cu sens unic Gala Galaction, foarte aproape de Piata Victoriei si caut sediul enRose. Cu ochii dupa numarul 39 imi amintesc de entuziasmul Adinei cand s-a mutat: “Lui, am gasit o casa noua pentru enRose!” Chiar daca enRose reprezinta in acest moment o echipa, pentru mine enRose inseamna Adina Filculescu in primul rand. Si asta pentru ca eu stiu povestea brandului de cand Adina era onewomen show. Si pentru ca pe mine ma inspira fiecare vizita la atelierul ei vreau sa va spun si voua povestea enRose. O poveste despre pasiune, munca, munca, munca, viziune, curaj, inspiratie, bun gust, succes si mai ales despre frumos.

Photo Credits: Vanilla Roads

Photo Credits: Vanilla Roads

Povestea afacerii:  Incepem sa vorbim despre povestea enRose si o simt emotionata. “Povestea incepe de pe bancile scolii. La ASE, la facultatea de Administrarea Afacerilor am avut materii care erau exact ca niste departamente ale unei companii. Dintre toate cursurile mi-a ramas la suflet cursul de antreprenoriat. Partea practica pentru curs reprezenta de un studiu de caz. Toate proiectele la care lucram: proiectam deja afacerea pe care o am acum. In anul 2 de facultate am participat la un concurs cu plan de afaceri pt o firma de magazin online. A castigat concursul in 2008. Dupa ce am trimis sute de CV-uri m-am orientat catre antreprenoriat si am lucrat intr-o afacere care oferea aranjamente florale. La inceput era la nivel de pasiune si de hobby. Initial lucram numai pe marketing, vanzari, magament. Pentru ca de flori este usor sa te indragostesti am urmat apoi cursuri in: UK la Londra, Germania, Cluj, cursuri de specializare la nivel international. Asa ca in timp am preluat integral afacerea respectiva si de la aranjamente florale, afacerea s-a dezvoltat si astazi oferim servicii complete de: wedding planning si organizare evenimente.  EnRose a crescut organic mai ales pe baza recomandarilor si pe baza calitatii.”

28751013_1893368227363300_444674882031058944_n

Photo Credits: enRose

 

Cum ai descrie enRose in 3 cuvinte?

-entuziasm

-inovatie

finesse: atentia catre client, stil, bun gust, eleganta.

Ce inseamna pentru tine enRose?

Basic everything :)) un Stil de viata. Mi-am construit viata in jurul acestui business. Mi-am modificat sezonalitatea vacantelor si bioritmul.

De unde iti iei inspiratia?

Am o multime de surse ale inovatiei: experienta, calatorii, research international, retele de socializare, clientii si limitarile care se impun cand fac designul unui eveniment: spatiu, buget, incadrarea in estetica spatiului, adaptat la nevoile clientului.

28752558_176863036272034_3790044820353843200_n

Photo Credits: Vanilla Roads, Bouquet: enRose

Ce crezi ca este special la enRose? Ce va diferentiaza?

Serviciu de calitate si atentia catre cerintelor clientului. Design inovativ. Pasiune si entuziasm in procesul de creatie.

Photo Credits: enRose

Photo Credits: enRose

 

28434436_391240614673270_4486205989074239488_n

Photo Credits: enRose

 

Photo Credits: enRose

Photo Credits: enRose

Te vezi facand altceva? Alt job? (Eu nu o vad asa ca am fost tare curioasa sa aflu)

Adina: Design interior unde probabil as folosi multe flori, plante.

Care este portretul clientului enRose?

Adina: Oamenii care apreciaza lucrurile frumoase si vor sa fie inconjurati de ele. Cei care apreciaza bucuria de a oferi flori. In ceea ce priveste zona de evenimente: experienta pe care o avem le ofera o garantie. Sunt atrasi de proiectele pe care le-am avut. Oameni care apreciaza beneficiile magazinului online: rapiditatea livrarii (in aceeasi zi in Bucuresti). Clienti fideli care au atat de multa incredere incat merg pe mana noastra. Clienti corporate: receptii, evenimente, decorare vitrine, dar si persoane fizice.

Cel mai nou produs/serviciu din portofoliul enRose

Adina: Avem o multime de produse noi. Servicii de wedding planning , workshop-uri adresate mireselor. Peisagistica, decor de vitrina, decor de eveniment.

 Cum vezi enRose peste 10 ani?

Adina: Infloritor. Este deja un nume de referinta. Etalon de bun gust, flori si evenimente frumoase. Un loc de munca unde pasiunea pentru ceea ce faci sa fie permanenta. Entuziasm si inovatie.

Planuri pentru 2018:

Adina: Dezvoltarea magazinului online, cresterea numarului de clienti, marirea echipei.

Evenimente educative 2018: workshop-uri. De ce sa particip la un astfel de eveniment.

Adina: Pentru mirese: wedding planning -pentru miresele care vor o nunta cu cat mai putine griji si cat apropiata de ce si-au dorit. Afli o multime de Tips and tricks importante care sa le scuteasca o parte din cheltuieli inutile.

Pentru iubitorii de flori: workshopuri de design floralUn astfel de eveniment are loc chiar maine. Iar pe 29 martie putei participa la un worshop de Floral Design Jewellery

image

3 sfaturi pentru un eveniment reusit:

Adina: Rabdare.

Calibrarea dorintelor in functie de cerintele clientilor si de resursele disponibile: de timp, spatiu, financiare si de contextul in care are loc evenimentul.

Incredere in specialisti.

Cum crezi ca te-a ajutat/incurcat faptul ca esti femeie in business?

Adina: Nu m-am gandit pana acum la asta. N-a fost cu #metoo. Poate a contat si faptul ca mare majoritatea a clientilor mei sunt femei. Cred ca mai degraba m-a ajutat faptul ca sunt femeie, mai ales la inceput.

Unde puteti fi gasiti: site, adresa, program

Adina: Linkedin  Instagram  Facebook, Non stop pe www.enrose.ro, la sediul nostru pe str. Gala Galaction, nr. 39, sector 1, Bucuresti L-V 9-19 S-D: 10-18, tel. 0799950999

Intre noi fie vorba cred ca Adina este o femeie de succes. In sensul in care inteleg eu succesul. Traieste din pasiune, cu pasiune. Are conform statisticilor una dintre meseriile care iti aduce fericire. Iar la ea creste exponential pentru ca munceste cu entuziasm de la cel mai mic buchet pana la nuntile de amploare. Gaseste mereu resurse pentru idei noi, pentru expansiunea afacerii si pentru a da mai departe prin intermediul workshop-urilor din experientele ei. Cel mai bine va convingeti de magia enRose daca mergeti chiar voi in vizita.

Inside info: Cel mai nou membru al echipei enRose este Ulise. Acest superb motan.

Photo Credits: Bogdan Iacob

Photo Credits: Bogdan Iacob

Mai multe povesti inspirationale, de succes puteti gasi in sectiunea mea What I love.

 

Share This Post

Comenteaza!